Oberta la inscripció al curs “Activa la participació! Eines per dinamitzar el teu municipi”

L’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza unes jornades de formació transfrontereres sota el títol «Activa la participació! Eines per a dinamitzar el teu municipi». Aquesta activitat s’emmarca en el microprojecte transfronterer Xarxa transfronterera de Governs locals per la democràcia inclusiva que està duent a terme l'Equip d'Inclusió i Atenció a la Comunitat.

 

El contingut de la formació s’ha elaborat a partir de les propostes i necessitats identificades pels diferents agents de la xarxa de treball del projecte. Les jornades de formació, que es duran a terme els dies 25 i 26 de juny de 9 a 14h al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer de Figueres (Ronda sud, 3) comptarà amb formadors experts en processos de participació ciutadana en l’àmbit local i en gestió i comunicació en escenaris de participació ciutadana.

 

La inscripció està oberta a tothom en el següent enllaç  web: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_p-9M0_a3LlcWBiDaYU5dqlRArMFc5c0zkjN8X4mp4JrFwg/viewform?usp=sf_link

 

Aquest microprojecte transfronterer, compta amb una subvenció del programa de subvencions pluriennals Eurodistricte atorgat per la Casa de la Generalitat a Perpinyà (Departament de Presidència), i té com a finalitat generar una xarxa estable de cooperació transfronterera orientada a promoure i reforçar les estratègies d’empoderament de la ciutadania a escala local a través de l’intercanvi de coneixement i formació en metodologies de participació ciutadana a agents locals, orientada a construir un territori transfronterer més intel·ligent.