Xavier Llorente, d’Assemblea per Vilajuïga, escollit nou alcalde de Vilajuïga

Governarà amb majoria absoluta després d’aconseguir 5 dels 9 regidors del consistori

 

El 26 de maig va aconseguir 317 vots (48,77%)

 

La formació guanyadora va oferir, tot i tenir majoria absoluta, un pacte de govern entre les tres forces polítiques (ERC, PSC, Assemblea)

Xavier Llorente, d’Assemblea per Vilajuïga, va ser escollit nou alcalde de Vilajuïga ahir durant la celebració del Ple d’Investidura. Llorente, que va aconseguir 5 vots i 4 abstencions, governarà amb majoria absoluta després que la seva formació aconseguís 5 dels 9 regidors del consistori.

 

Després de ser escollit, Llorente va apuntar que “tal com mostren el nombre de vots rebuts, Vilajuïga vol un canvi i estem disposats a liderar-lo, avançant cap a un govern obert i a disposició de la ciutadania”. “Governarem per tothom, atenent l’interès general, millorant el benestar social i totes les coses que fan la vida més fàcil i més còmode, enfortint les relacions socials i avançant en cultura i educació”, va senyalar.

 

Durant l’acte també van prendre possessió els 9 regidors que van sortir escollits a les urnes el passat 26 de maig: 5 d’Assemblea per Vilajuïga (Xavier Llorente, Simó Colls, Paula Pairó, Roser Ripoll i Ricard Llorente), 3 d’Esquerra Republicana (Joana Cobo, Oscar Garcia i Narcís Brugat) i 1 de Junts per Vilajuïga (PSC) (Joan Aguilar).