115 anys d’aigua Vilajuïga

Escassa i singular, l’aigua Vilajuïga brolla de la natura amb uns punts de gas adquirits de forma natural dels estrats de la serra de Verdera

L’aigua Vilajuïga compleix 115 anys de trajectòria. Una aigua única al món, escassa i singular. No conté gas carbònic afegit i manté exactament la mateixa fórmula de l'analítica que, fa 115 anys, el 15 de juliol de 1904, la va declarar aigua d’utilitat mineromedicinal. 

¿Què és aigua Vilajuïga?

 

L’aigua Vilajuïga es defineix com un aigua mineral natural carbònica natural. La seva composició revel.la que està lleugerament gasificada de forma natural, és a dir que ha adquirit bicarbonats gràcies a la pressió del subsòl, a més de minerals com el magnesi, el sodi, el calci i el liti. 

 

El seu recorregut pels estrats geològics locals la dota d’una sèrie de propietats organolèptiques que fomenten l’equilibri de l’organisme i l’enriqueixen de sals minerals i oligoelements.

 

L’aigua Vilajuïga ha iniciat una nova etapa. La nova ampolla asimètrica ret un homenatge a la seva història de 115 anys i al territori al què està íntimament vinculada: l’Empordà. La nova imatge, neta i franca, dota de màxima senzillesa a un envàs, humil i transparent, que amaga l’excel·lència del producte.