L’aparcament del camp d’El Far pren forma

El nou aparcament dissuasori del Camp d’El Far ja ha pres forma. Ubicat a l'est de la ciutat tindrà capacitat per a uns 330 vehicles. L'acord amb la propietat inclou un conveni de lloguer pels propers deu anys amb un cost de prop de 50.000 euros anuals.

 

Les obres de l’aparcament del camp d’El Far que van començar a les acaballes del passat mandat estan a la recta final. Malgrat tot, els treballs s’han retrassat i npresumiblement no podrà obrir a final de mes com estava previst d’un bon principi. A més, El Punt Avui ha publicat que l’actual govern de Figueres està estudiant fer algunes modificacions al pàrquing per millorar-ne la seguretat.

Estarien estudiant maneres de millorar la visibilitat des de l’exterior per augmentar la sensació de seguretat i instal·lar càmeres de seguretat.

Aquest dimarts han pintat noves senyalitzacions viàries que limiten aquest carrer a trenta quilòmetres per hora alhora que es prioritza la circulació en bicicleta

Les obres d’aquest aparcament es van aprovar el passat mes de desembre amb els vots contraris d’Esquerra, la cup i compromís, que ara formen part del govern, degut a que la tramitació es va fer al marge de la comissió dels espais buits. Ara s’haurà de veure com s’integra aquest aparcaments la xarxa d’aparcaments dissuasoris de la ciutat.

Aquest nou espai d’estacionament és molt proper a l’estació de tren convencional i està molt a prop del centre de la ciutat

Mitjà