Els Espais Joves aquesta setmana tracten el Dia Mundial de la SIDA

Des dels Espais Joves s’intenta donar la màxima informació als joves sobre actituds responsables en temes de salut. El dia 1 de desembre es celebra el Dia Mundial de la SIDA per aquest motiu s’organitzen diferents accions dirigides a aquest grup d’edat.

Un dels objectius principals dels Espais Joves és posar a l’abast dels joves tota la informació que necessiten per tenir conductes responsables i saludables davant qualsevol situació a la vida. És per això que tant als punts de trobada d’aquest sector d’edat del centre històric com d’Empuriabrava s’intenta treballar en aquesta direcció posant èmfasi en la celebració dels “dies mundials” de malalties de transmissió sexual com la SIDA o conductes de risc, com la ingesta d’alcohol, el tabaquisme, les drogues, la violència de gènere, el bulling....

El Memorial Internacional de la Sida és una diada que se celebra anualment l'1 de desembre i de forma internacional per a recordar a tothom la presència del virus de la sida entre els éssers humans. Molts joves, ara coneguts com “milenials” no són prou conscients del que pot significar agafar aquesta malaltia.

Amb campanyes de conscienciació i informació com les que es fan als Espais Joves es pretén fer reflexionar a aquest grup d’edat sobre les conseqüències que pot comportar realitzar totes aquestes conductes.