Pràctiques del curs de cuina i sala a l’Aula Gastronòmica de Roses

Els fogons de l’Aula Gastronòmica de Roses s’han posat al servei dels alumnes del curs de cuina i sala que es va iniciar el passat mes d’octubre. Després de la formació teòrica i troncal, els joves participants han iniciat ja fa uns dies les sessions pràctiques, que finalitzaran el 29 de novembre amb un total de 155 hores de formació. Els 9 joves inscrits han rebut ja la formació troncal i des de fa uns dies s’han pogut endinsar en la part pràctica amb sessions específiques de cuina i sala a càrrec de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà, Amb aquest curs l’Aula Gastronòmica de Roses ha iniciat la seva trajectòria com a centre formatiu. El curs està organitzat conjuntament per la Cambra de Comerç de Girona, l’Escola de Noves Oportunitats AFPAE i l’Ajuntament de Roses i s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys que en l’actualitat no es troben ni estudiant ni treballant, i estan al Sistema de Garantia Juvenil. Els alumnes valoren molt positivament el curs. Els participants també compten amb un seguiment individualitzat sobre la seva experiència actual, currículum i objectius laborals.