Q.H.P. CASTELLÓ D'EMPÚRIES-EMPURIABRAVA 11/03/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Jornada Euroregional de Recollida de Residus als Aiguamolls

  Jornada Euroregional de Recollida de Residus als Aiguamolls


  Aquesta iniciativa s’inclou dins de la campanya Let’s Clean Up Europe i s’ha realitzat simultàniament al Parc Natural de S’Albufera, a les Illes Balears, i a les ribes del riu Tet, a Occitània. Aquest és el segon cop que s’organitza la jornada, que també s’emmarca en la celebració de l’Any Europeu de la Joventut. Els participants han netejat la platja de Can Comes, situada en la Reserva integral natural de les Llaunes. S’han encarregat de recollir, geolocalitzar, classificar i caracteritzar els residus recollits i posteriorment, els voluntaris han participat en un debat per analitzar les possibles mesures de prevenció i les alternatives als residus trobats.

 • Castelló d’Empúries torna a participar a L’Empordà als Aparadors

  Castelló d’Empúries torna a participar a L’Empordà als Aparadors


  44 botigues i 21 productors treballen plegats a Figueres, la Jonquera, Roses, Llançà, l’Escala, Cadaqués i Castelló d’Empúries per què per tercer any consecutiu, torna la campanya de dinamització comercial l’Empordà als Aparadors. Aquesta nova edició presenta novetats. Les activitats es faran en horaris esglaonats de manera que els visitants puguin gaudir de totes les propostes. El 21 i 22 d’octubre arribarà el moment de Castelló d’Empúries. L’Empordà als Aparadors està organitzat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb els ajuntaments de Castelló d’Empúries, l’Escala, Figueres, la Jonquera, Llançà i Roses, i la col·laboració de l’Ajuntament de Cadaqués, Empordà Turisme, l’Associació de Professionals d’Activitats Turístiques de Cadaqués, Comerç Castelló, UBET de l’Escala, Comerç Figueres, Jonquera Comerç, l’Associació de Comerciants de la Zona Nord de la Jonquera, l’Associació de Comerciants Els Límits-El Portús, l’Associació de Comerciants de Llançà, i l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus.

 • García satisfet per la resposta a les seves queixes al ple

  García satisfet per la resposta a les seves queixes al ple


  Jordi Garcia, regidor no adscrit de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries destaca de la darrera sessió ordinària algunes modificacions de crèdit i mostra la seva satisfacció per què s’han escoltat algunes de les seves queixes de l’apartat de precs i preguntes.

 • L’equip del Síndic de Greuges atén les queixes dels castellonins

  L’equip del Síndic de Greuges atén les queixes dels castellonins


  L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya ha atès les persones que han volgut fer consultes o presentar queixes sobre una actuació de l’Administració pública i també respecte de les empreses que presenten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.). Aquesta visita és fruit d’un conveni que permet un servei extern, objectiu, independent, amb la màxima eficiència i que garanteix la defensa dels drets de les persones en l’àmbit local. El Síndic, tal i com contempla el conveni, realitzarà un informe anual que recollirà la situació de les queixes tramitades que facin referència al municipi, un detall estadístic de les consultes provinents de persones i entitats residents a Castelló d’Empúries ateses, sense que hagin arribat a constituir una queixa, i un detall dels elements concrets de referència a la bona administració que se’n desprenguin.

 • Es torna a posar en marxa el “Com a casa”

  Es torna a posar en marxa el “Com a casa”


  Els dos espais joves municipals de Castelló d’Empúries, l’ Espai Jove “El Centro” i l’Espai Jove Comercial Alberes d’Empuriabrava tornen a posar en marxa a la tarda el projecte socioeducatiu “Com a casa”. Tot i que s’hi pot accedir de forma lliure cal inscripció prèvia. El “Com a casa” es va posar en funcionament l’any 2017 després d’un treball i estudi de l’educadora de carrer que va detectar que calien espais com aquests destinats als menors fora de l’horari de l’escola.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR