Q.H,P, CASTELLÓ D’EMPÚRIES EMPURIABRAVA 08/04/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Èxit del taller d’entrants nadalencs

  Èxit del taller d’entrants nadalencs


  Aquest any l’agenda formativa de Castelló d’Empúries proposava com a novetat un taller d’entrants nadalencs. L’acceptació d’aquesta activitat ha estat tan bona que s’ha hagut de doblar la sessió per donar cabuda a totes les demandes.

 • Comença la quarta edició del projecte Rossinyol

  Comença la quarta edició del projecte Rossinyol


  Castelló d’Empúries ha apostat de nou pel Projecte Rossinyol integrat al Pla Educatiu d’Entorn. Aquest projecte de mentoria consisteix en què alumnat de la Universitat de Girona, s’emparella amb alumnes de centres educatius del municipi perquè durant 3 hores a la setmana d’un curs escolar, comparteixin espais d’oci, cultura i lleure, a més d’afavorir l’ús del català.

 • La gent gran i els escolars preparen el mapping de Nadal

  La gent gran i els escolars preparen el mapping de Nadal


  Com cada any els alumnes de sisè de les tres escoles de Castelló d’Empúries s’han desplaçat a la residència Toribi Duran per a portar a terme conjuntament la decoració nadalenca del municipi. Enguany el projecte és la creació d’un màpping que es projectarà a la façana de la Basílica.

 • Fira de Nadal aquest cap de setmana a la Plaça Joan Alsina

  Fira de Nadal aquest cap de setmana a la Plaça Joan Alsina


  Aquest cap de setmana a Castelló d’Empúries s’ha celebrat la Fira de Nadal a la plaça Joan Alsina. Dissabte la tramuntana i les baixes temperatures han fet la guitza a les parades mentre que diumenge la gent no ha dubtat en passejar i comprar en una Fira impulsada des de l’associació de comerciants i empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava.

 • El Casal de Castelló acull la xerrada “Lliures fins al final”

  El Casal de Castelló acull la xerrada “Lliures fins al final”


  El Casal de Castelló d’Empúries ha acollit la xerrada titulada “Lliures fins al final” que ha consistit en explicar als assistents els drets per a poder decidir per una mort digne. L’acte s’ha organitzat davant el desconeixement que té la majoria de la gent sobre aquest dret i la documentació que cal omplir.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR