Anunci Demòcrates

L'HORA DE L'ALCALDESSA -amb Núria Escarpanter 13/04/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • La indústria alimentària gironina, el sector amb més facturació

  La indústria alimentària gironina, el sector amb més facturació


  La pandèmia consolida la indústria alimentària com el sector amb més facturació a les comarques gironines. Així ho concreta l’estudi Estructura empresarial de la demarcació de Girona 2022, elaborat pel servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Girona. El document, que posa sobre la taula la informació empresarial presentada al Registre Mercantil l’any 2020, estima un creixement de cara a l’exercici 2021..

 • La Guàrdia Civil salva una guineu atrapada en una bassa artificial

  La Guàrdia Civil salva una guineu atrapada en una bassa artificial


  La Guàrdia Civil rescata una guineu atrapada en una bassa artificial d'una granja prop del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. L'animal es trobava atrapat en una bassa, on solen morir ofegats per esgotament en intentar escapar.

 • Més pressupost pel Centre de Protecció i Adopció d’Animals

  Més pressupost pel Centre de Protecció i Adopció d’Animals


  El Consell Comarcal de l’Alt Empordà incrementa el pressupost del nou Centre de Protecció i Adopció d’Animals de l’Alt Empordà. A més també s’han fet algunes modificacions respecte del projecte original. El projecte modificat, ascendeix a 1.620.213,97€, uns 790.000€ més que el projecte inicial.

 • Adaptar els ports i els passejos marítims al canvi climàtic

  Adaptar els ports i els passejos marítims al canvi climàtic


  El Fons Climàtic finançarà els treballs de recerca per adaptar 44 ports de la Generalitat i 32 passejos marítims als impactes del canvi climàtic. Els treballs han de permetre reduir la vulnerabilitat de les zones costaneres, bàsicament per la pujada del nivell del mar i els canvis potencials en el clima d’onatge..

 • ‘Com acompanyar la sexualitat dels infants’

  ‘Com acompanyar la sexualitat dels infants’


  La psicòloga Anna Salvia va oferir aquest passat divendres una xerrada sobre com acompanyar la sexualitat d’infants i joves. Aquesta activitat, que s’engloba dins de l’Aprenem Jugant està impulsada per l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses. En aquesta ocasió la xerrada estava destinada a guiar i donar orientacions a pares i mares sobre com acompanyar la sexualitat en la infància, mentre que la que es realitzarà el dia 9 de desembre estarà centrada en la sexualitat dels joves..

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR