Q.H.P.LLANÇÀ 28/04/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • "LES COSES DE LA MARTA"17/03/2023
 • Un any d'invasió russa a Ucraïna com ha afectat a la comarca i a les persones refugiades aquí
 • Miquel Serra Trulls serà el candidat d’Alternativa x Tothom a Palau saverdera

  Miquel Serra Trulls serà el candidat d’Alternativa x Tothom a Palau saverdera


  Miquel Serra Trulls Palauenc de naixement, ha participat i col•laborat activament, de manera altruista i voluntària en activitats culturals i associatives des que era molt jove. El 2015 va ser candidat a l'Ajuntament, i fruit d'un pacte de govern, va exercir en diverses regidories del 2015 al 2019. El 2019 va tornar a repetir a l’ajuntament però en aquesta ocasió es va quedar a l’oposició, ara i a petició de l’executiva tornarà a repetir com a candidat a les municipals del pròxim mes de maig encapçalant la llista d'Alternativa x Tothom de Palau-saverdera. Serra valora molt positivament el haver governat i haver estat a l’oposició, ja que això dona experiència. Serra creu que Palau s’ha de dinamitzar i evitar en converteixi en un poble dormitori. Miquel Serra aspira a guanyar les pròximes eleccions i dedicar tot el seu esforç a millorar la vida del palauencs L’objectiu principal amb el que Alternativa per Tothom es presenten a les eleccions es dedicar tots els esforços a la millora del poble. Perquè Palau es mereix el millor.

 • Temps de Quaresma, temps de ‘brunyols de l’Empordà’

  Temps de Quaresma, temps de ‘brunyols de l’Empordà’


  La Quaresma ha tornat a portar a les pastisseries d’arreu de l’Empordà un dels dolços més típics i coneguts d’aquestes terres: el bunyol. A l’Alt i al Baix Empordà el brunyol, com se’l coneix per aquestes contrades, no pot faltar durant aquestes dies com a postra, com a acompanyant d’un bon cafè o d’un té i fins i tot per berenar o esmorzar

 • Aitor Giró Barberia, la tercera barberia més influent d’Espanya

  Aitor Giró Barberia, la tercera barberia més influent d’Espanya


  Més de 300 barberies de tot Espanya competien per convertir-se en la barberia més influent d’Espanya. La Barberia d’Aitor Giró, situada a Bàscara, s’ha posicionat com la tercera barberia més influent al rànquing de la revista ‘Soy Barbudo’. Tota una fita que l’assoleix just quan celebra el segon aniversari de la seva barberia.

MÉS NOTÍCIES:

         

TAMBÉ ET POT INTERESSAR