EL CONTRAATAC 03/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Presentació d’un Pla de Màrqueting de Turisme per al període 2023-2026

  Presentació d’un Pla de Màrqueting de Turisme per al període 2023-2026


  Després de la pandèmia cal reforçar i diversificar les estratègies en turisme per seguir consolidant la destinació de Castelló d’Empúries i Empuriabrava com una de les més importants de la Costa Brava. El pla estratègic que s’ha presentat inclou un total de 55 accions per aconseguir els seus objectius, a través de la millora de serveis turístics, la promoció de noves propostes d’oci i cultura i la creació d’una oferta turística més atractiva durant tot l’any. Tot plegat passa per una major i millor estratègia digital enfocada als diferents públics objectius que s’han definit en el pla. La proposta es basa a fer arribar les diferents experiències que ofereixen les empreses turístiques del municipi i el mateix Ajuntament, a cada un dels públics definits. També s’analitzen els diferents vessants de l’oferta turística: platja, natura, cultura i la gran diversitat d’activitats i experiències que s’hi ofereixen, un dels punts més forts de la proposta turística del municipi. Aquest pla es presentarà als empresaris del municipi, per tal de hi facin també les seves aportacions.

 • VI Fòrum Viles Florides a Castelló d’Empúries

  VI Fòrum Viles Florides a Castelló d’Empúries


  Tècnics d’Ajuntaments, jardiners i alcaldes han participat al VII Fòrum organitzat per Viles Florides a Castelló d’Empúries. La jornada ha consistit en diferents ponències i visites sobre el terreny com al Passeig Marítim o a la planta de compostatge TEVECA. Una vuitantena de persones han participat en aquesta jornada de treball. L’Ajuntament de Castelló d’Empúries es va adherir a Viles Florides l’any 2016 i des d’aleshores han estat moltes les millores que s’han portat a terme al municipi i que li han valgut les quatre Flors d’Honor, el màxim reconeixement que atorga el moviment.

 • Primer aniversari del Centre de Dia de Castelló d’Empúries

  Primer aniversari del Centre de Dia de Castelló d’Empúries


  Després de les obres d’adequació de l’edifici El Cau l’Ajuntament de Castelló d’Empúries va posar en funcionament el Centre de Dia. Recordem que abans de la pandèmia aquest servei estava integrat dins la Residència Toribi Duran però que a partir d’aquell moment, es va haver d’aturar per incompatibilitat amb les mesures per a la contenció de la Covid-19. Amb l’objectiu de tornar a obrir-lo doncs, es va optar per formalitzar un contracte de lloguer a tres bandes entre la Fundació Santa Llúcia, els propietaris de l’Edifici El Cau i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Les instal·lacions compten amb espais amplis, amb molta llum natural i una sala polivalent on es poden realitzar activitats de diferents tipus. Hi ha també una sala específica per a fisioteràpia i un entorn idoni per poder sortir a passejar quan fa bon temps. Aquest dijous a la tarda familiars, usuaris i treballadors han fet una festa per celebrar el seu primer any de funcionament. El centre de dia funciona de 9h a 18h de la tarda, de dilluns a divendres, i amb un equipament de 20 places. Aquest servei està pensat per a persones que tenen algun tipus de dependència i necessiten supervisió per al seu dia a dia però que encara no han de fer el pas a una situació residencial completa. Al mateix centre s’hi porten a terme activitats de teràpia ocupacional, psicològica, sanitària, amb servei de fisioteràpia i un treball molt important també per fomentar les seves habilitats socials i d’autonomia. Cal destacar el servei de transport adaptat que opera a tota la comarca i que els usuaris que hi estiguin interessats poden sol·licitar a part.

 • A l’estiu en funcionament les càmeres de seguretat ciutadana i lectores de matrícules

  A l’estiu en funcionament les càmeres de seguretat ciutadana i lectores de matrícules


  Un cop superats tots els entrebancs avui ha començat la instal.lació de les càmeres de seguretat ciutadana i lectores de matrícules. Aquesta actuació llargament reivindicada per la ciutadania però també per la policia local estarà en funcionament abans de l’estiu. Aquests dispositius són una eina més que permetrà treballar en xarxa diferents cossos policials amb l’objectiu de vetllar per la seguretat ciutadana.

 • Figueres aprova el POUM que permetrà eliminar els passos a nivell

  Figueres aprova el POUM que permetrà eliminar els passos a nivell


  L’Ajuntament de Figueres ha aprovat el nou POUM amb 13 vots favorables, l’abstenció de Junts i Ciutadans. El vot favorable de Joselín Castelló, representant de Guanyem ha fet que la CUP hagi demanat públicament la seva dimissió ja que des de la formació independentista volien que votés en contra. Un nou Plo d’ordenació urbanística municipal que contempla una estació de tren intermodal i la supressió dels passos de nivell.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR