REGIDORES-ANNA MASSOT 04/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Dijous hi ha ple ordinari a Castelló d’Empúries

  Dijous hi ha ple ordinari a Castelló d’Empúries


  El ple ordinari d’aquest mes de març a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es preveu llarg ja que inclou 31 punts a l’ordre del dia. La majoria dels temes que es posaran sobre la taula són econòmics. L’alcalde de la vila, Salvi Güell, ens en fa cinc cèntims.

 • 4º edició del Vermut de Rams a la plaça Joan Alsina

  4º edició del Vermut de Rams a la plaça Joan Alsina


  Aquest diumenge durant tot el matí l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava organitza la quarta edició del Vermut de Rams a la plaça Joan Alsina, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Enguany hi participaran els establiments: Vedella dels Aiguamolls, Bar el Tronco, Bar Aires Nuevos, Crismiou Foodtruck i Pastisseria Surroca, que oferiran una tapa i una consumició a un preu de 3€. La programació és la següent: El Vermut de Rams ha tingut molt bona rebuda des de la seva primera edició. L’entorn excepcional on es celebra i el bon ambient que s’hi respira l’han consolidat com un dels esdeveniments més esperats de la Setmana Santa a Castelló d’Empúries.

 • Comença el muntatge de la Fira del Vaixell d’Ocasió

  Comença el muntatge de la Fira del Vaixell d’Ocasió


  Castelló d’Empúries és una de les poblacions on tenen base concessionaris nàutics de la majoria de marques existents al mercat. Per això no és estrany que s’hi organitzi una de les fires més importants del vaixell d’ocasió. La Fira que s’inaugura aquest dissabte al migdia ja ha començat amb el muntatge. A la fira s’hi pot trobar un ampli ventall d’embarcacions, des de la típica auxiliar de 4 metres, motores del tipus pesca-passeig , iots de fins a 18m, motos d'aigua i pneumàtiques de 4 a 12 m. La novetat d'aquesta 33a edició és que per primera vegada s'hi exposaran embarcacions de propulsió elèctrica. I si el visitant té un bon pressupost es pot emportar tot el pack ja que a part d’una escola nàutica per treure’s la llicència també hi haurà una immobiliària que vendrà cases amb canal d’Empuriabrava.

 • ARA FA UN ANY recorda la intervenció de la regidora ESTHER PIRIS i les càmeres de videovigilància.
 • Presentació d’Anna Massot com a candidata d’ERC a Castelló

  Presentació d’Anna Massot com a candidata d’ERC a Castelló


  Anna Massot, encapçalarà per primera vegada la candidatura d’ERC a Castelló d’Empúries i Empuriabrava. Amb una llarga experiència en el món de la política municipal, Massot s’ha presentat com alcaldable amb l’escalf de l’actual alcalde de la vila, Salvi Güell i el suport de Dolors Bassa. L’acte de presentació ha estat molt dinàmic i en un format poc habitual. Massot actualment és regidora de l’equip de govern i porta l’àrea de benestar social i famílies, ensenyament, treball, formació, ocupació i participació ciutadana. També és consellera comarcal, mare de dos fills i mestra i directora d’una escola.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR