REGIDORES-MONTSE MINDAN 25/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • 15,6 M€ per promoure l’Economia Blava sostenible a Catalunya

  15,6 M€ per promoure l’Economia Blava sostenible a Catalunya


  Els municipis pesquers de la Costa Brava podran accedir als 15,6 M€ dels ajuts europeus destinats a promoure l'Economia Blava sostenible a Catalunya. El Departament d’Acció Climàtica ha seleccionat la candidatura de Cadaqués, l’Escala, Llançà, el Port de la Selva, Roses, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i l’Estartit per a constituir-se com a Grup d’Acció Local Pesquer, entitat necessària per vehicular aquestes ajudes.

 • El Ple aprova la millora de la vorera de muntanya de la Gran Via de Roses

  El Ple aprova la millora de la vorera de muntanya de la Gran Via de Roses


  El ple municipal de Roses celebrat ahir entre molt d’altres temes va aprovar inicialment el projecte de reforma de la vorera costat muntanya de la Gran Via Pau Casals, entre la rotonda del Mas Oliva i l’estació d’autobusos. La Gran Via de Pau Casals es una de les avingudes que suporta una major quantitat de trànsit rodat dins del nucli urbà de Roses, a més d’estar situada en una zona urbana amb una elevada densitat de població. Actualment, les voreres d’aquesta avinguda tenen diferents amplades i en alguns trams petits murets, caixes i armaris de serveis, que creen desnivells i suposen un entrebanc per a la circulació dels vianants i per a l’accés als edificis. El projecte inclou els treballs de la nova pavimentació, la incorporació d’una franja enjardinada d’1,8 m d’amplada al llarg de tota la vorera amb plantació d’arbrat i espècies arbustives de baix consum hídric, així com la senyalització i el mobiliari urbà necessaris. S’actuarà sobre una superfície total de 2.397 m2 i una longitud de 303 metres i el pressupost total del projecte és de 425.000 €. En acabar aquest informatiu podran veure íntegrament el ple ordinari celebrat dimecres al vespres a Roses.

 • Junta de Govern de Roses del dia 30 03 2023

  Junta de Govern de Roses del dia 30 03 2023


  Éric Ibáñez ens ha fet avui el resum de la junta de Govern, una junta molt llarga 28 punts la majoria com es habitual de temes urbanístics, també s’han aprovat els padrons d’economia i hisenda, tres liquidacions de contractes, així com unes llicencies d’ocupació de via pública, s’ha tractat una reclamació de responsabilitat patrimonial, s’ha aprovat la naturalització dels patis de les escoles, i per acabar s’han aprovat les revetlles de Sant Joan i Sant Pere i el projecte del mes de paraules.

 • Roses recull taps de suro i busca voluntaris per les catifes de Corpus

  Roses recull taps de suro i busca voluntaris per les catifes de Corpus


  L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha engegat dues campanyes per a la celebració del Corpus, la recollida de taps de suro i la cerca de voluntaris. Amb la recollida de taps es vol optimitzar i donar una segona vida a aquests residus, fomentant el reciclatge i l’economia circular. A més, el llançament de la campanya durant la celebració de la Ruta de les Tapes al municipi, en què els 84 establiments participants reben l’afluència d’un nombrós públic, ha facilitat la recollida de taps de les ampolles de vi DO Empordà que els restauradors ofereixen als comensals amb cada tapa. Una altra novetat de la celebració de Corpus d’enguany és l’obertura a la ciutadania de l’elaboració de les catifes de flors del dia 8 de juny. Tradicionalment, comerços i entitats de Roses ideen cada any les seves composicions i s’encarreguen de confeccionar-les entre les 8 i les 10 del matí. Aquest any aquesta activitat es torna més col·laborativa i permet participar a tothom que desitgi viure l’experiència de ser catifaire i ajudar a mantenir viva una tradició que des de anys es manté a Roses i que a moltes poblacions s’ha perdut. Els interessats poden posar-se en contacte amb l’àrea de promoció econòmica de Roses.

 • L'HORA DE L'ALCALDE-Joan Plana 29/03/2023

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR