REGIDORES-MONTSE MINDAN 25/05/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • L’ajuntament de Roses llegeix un comunicat abans del concert de Barraques

  L’ajuntament de Roses llegeix un comunicat abans del concert de Barraques

  El Punt Lila instal·lat a la zona de barraques va atendre la nit de dimecres una noia, que va denunciar una punxada, que no presentava símptomes de submissió química. L'Ajuntament de Roses va llegir anit abans de l’inici del concert de barraques, un comunicat que han fet conjuntament amb les colles de carnaval. per condemnar i denunciar l'agressió. A l'escrit, detallen que. El consistori titlla la pràctica de "perillosa i deplorable" i demana col·laboració ciutadana per "seguir denunciant qualsevol agressió física, verbal o sexual contra qualsevol persona". La regidora d’Acció Social, igualtat de gènere i nova ciutadania, Esther Bonaterra va ser l’encarregada de llegir el comunicat.

 • Resum de la Junta de Govern de Roses del dia 11 08 2022

  Resum de la Junta de Govern de Roses del dia 11 08 2022


  Montse Mindan ens ha fet aquesta setmana el resum de la junta de Govern, una junta que contenia 18 punts i tres que es varen tractar per urgència, com reclamacions patrimonials, liquidacions de contractes, l’autorització de la Generalitat pels serveis d’aigua de pla d’usos, la denegació d’una boia per carregar les embarcacions elèctriques, o les sancions a diferents associacions, els tres punts urgents es varen aprovar, eren el concurs de la barra del bar per la Festa Andalusa, i la ocupació de la via publica per l’ANC i la Fundació Roses contra el Cáncer. .

 • Aprovat novament el projecte per construir una passera al Mas Oliva

  Aprovat novament el projecte per construir una passera al Mas Oliva


  El mes de març del 2021, l’Ajuntament de Roses va aprovar per unanimitat el projecte per la construcció d’una passera al Mas Oliva que connectaria el carrer Oslo, amb el carrer de la Riera Ginjolers, una passera de fusta i ferro corten, al dos costats d’aquesta passera es faran unes rampes per a persones amb mobilitat reduïda i unes petites zones d’estada amb bancs. El projecte l’any 2021 comptava amb un pressupost de 102.000, es va adjudicar a una empresa, que per la pujada de preus del metall i els problemes que també li va provocar la Covid, l’empresa, es va veure obligada a desistissin de tirar-ho endavant, ara s’ha refet el projecte s’han ajustat els preus i la setmana passada s’ha tornat a aprovar, el que fa que el projecte novament tiri endavant. Si tots els tràmits segueixen els terminis inicialment previstos la nova passera del Mas Oliva podria ser una realitat a principis de l’any vinent..

 • Exhaurides les places en el primer del actes de la festa Major l’Escape Room

  Exhaurides les places en el primer del actes de la festa Major l’Escape Room

  L’any passat i degut a que la pandèmia va provocar que se suspenguessin molt dels actes, l’ajuntament va incorporar un de nou ja que molts no es van poder organitzar, aquest va ser l’escap Room, aquest any es va tornar a programar per a la festa major una nova edició d’aquest joc, o gimcana que es pot fer amb amics o amb la família, i ha resultat tot un èxit, pocs minuts després de la presentació del programa el passat 28 de juliol, ja es varen esgotar les places. l’Escape Room, o mes popularment coneguda com gimcana, Organitzada per l’empresa Gaudiré, es una activitat on poden participar en un equip fins a set membres, els que han d’anar desxifrant enigmes, resoldre problemes i seguint les pistes que reben d’una tables que se’ls lliure al començar la prova, per aconseguir obtenir el premi final, que en aquesta ocasió va ser El tresor de la Margaret Murray. L’any 2021 l’escape Room va resultar un èxit, aquest any novament ha esgotat totes les places, una activitat que es va iniciar per substituir altres que per la pandèmia no es varen poder realitzar, sembla que ha vingut per quedar-s’hi L’Escape Room va començar a les 5 de la tarda, reunint als grups a la plaça General Prim, per iniciar les proves, amb un interval de 10 minuts entre grup i grup, i va finalitzar prop de les 10 de la nit.

 • Comunicat de rebuig a l'agressió que va tenir lloc a la Festa Major de Roses

  Ver esta publicación en Instagram

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR