L'HORA DE L'ALCALDESSA - Agnès Lladó 01/06/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • CAMPUS D'ESTIU MUSEU DEL JOGUET DE CATALUNYA

  CAMPUS D'ESTIU MUSEU DEL JOGUET DE CATALUNYA


  Aquest estiu, per primera vegada, el Museu del Joguet de Catalunya ha ofert un Campus d'Estiu per a infants de 6 a 12 anys amb activitats artístiques i creatives. La nostra sensei de capçalera, la Yuko Kato i l'equip del Museu hem fet un munt d'activitats centrades en les arts plàstiques i les manualitats per aprendre, divertir-se i jugar. El campus ha permès als infants descobrir el Museu per dins, els equips que hi treballen, les col·leccions i els racons més amagats de l'antic Hotel París. Es van oferir 56 places que van quedar cobertes rapidament.
  La primera setmana vam viatjar al Japó, tot descobrint Kioto i els seus gratacels. La segona, ens vam capbussar al mar amb unes ulleres de submarinista per observar els habitants marins. La tercera, vam fer la motxilla i vam marxar d'acampada. La quarta setmana vam jugar intensament per fabricar els jocs i joguets per a l'exposició final a la Sala de Jocs.

 • Projecció de L'âge d'Or amb Imma Merino

  Projecció de L'âge d'Or amb Imma Merino

  Demà dijous 11 d’agost es projecta la pel·lícula L’Âge d’Or de 1930, dirigida per Luis Buñuel amb guió d’ell mateix i de Salvador Dalí. Serà a la plaça Gala Dalí de Figueres a dos quarts de deu de la nit. La presentació anirà a càrrec d’Imma Merino, periodista i crítica de cinema. Col·laboren el cineclub Diòptria, l’Ajuntament de Figueres i la Fundació Gala-Salvador Dalí.

 • Obertura nocturna del Teatre-Museu Dalí de Figueres aquest mes d’agost. Obre de nits fins al 28 d’agost, de les 10 de la nit a la una de la matinada.

  Obertura nocturna del Teatre-Museu Dalí de Figueres aquest mes d’agost. Obre de nits fins al 28 d’agost, de les 10 de la nit a la una de la matinada.

  La major instal·lació surrealista es pot gaudir encara més en horari nocturn gràcies a l’ambient que crea la il·luminació, la música que va escollir Dalí (Wagner, Bizet, etc.) i el fet que l’aforament es limita a 500 persones per nit. En un dels patis s’hi projecten audiovisuals que tenen Salvador Dalí com a protagonista mentre s’hi pren una copa de cava.

 • ESTIU.CAT LLANÇÀ
 • COMUNITAT SALUDABLE - Capítol 7 - Alostasis: Mantén Tu Presupuesto Corporal (Parte 1)

  COMUNITAT SALUDABLE - Capítol 7 - Alostasis: Mantén Tu Presupuesto Corporal (Parte 1)

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR