Q.H.P. Roses - 03/06/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Dimecres es celebrarà a Roses el ple ordinari del mes de març

  Dimecres es celebrarà a Roses el ple ordinari del mes de març


  3ª Roses ha previst per aquest dimecres a partir de les set de la tarda la celebració del ple ordinari del mes de març que podran seguir en directe per el web d’Empordà Televisió, ple que conte un total de 20 punts en l’ordre del dia del que destaquen. El tercer retre comptes al ple de les sentències i resolucions judicials recaigudes des del 14 de desembre de 2022 fins al 17 de març de 2023. El quart l’aprovació inicial del projecte de reforma de la Gran Via de Pau Casals, des de la riera Ginjolers fins a la rotonda del Mas Oliva. El cinque aprovar inicialment el projecte d'espai lliure al carrer de la pujada del Puig rom. El sisè aprovar l'adhesió a la marca cicloturisme de l'agència catalana de turisme . El vuitè aprovar inicialment el projecte de millora i ampliació de l'edifici de serveis al camp de futbol de la Vinyassa. El nové aprovar la modificació de l'adhesió al pacte d'alcaldies per l'energia i el clima (paesc) impulsat per la comissió europea i el compromís de reduir les emissions de co2 i aprovació de la documentació del paesc supramunicipal del cap de creus elaborat per la diputació de Girona. El desé aprovar definitivament el projecte pels treballs previs per desenvolupar habitatge assequible i protegit a l'àmbit de la ua-5. El setsé donar compte al ple de la instrucció de secretaria referent a actes de tràmit, constitució i organització de l'ajuntament de Roses una vegada celebrades les eleccions mpals. del 28/05/2023. El dissetè donar compte de la circular de secretaria sobre limitacions a les actuacions municipals durant el període electoral. El divuitè la moció que presenta el grup municipal de lliures per promoure l'esport a Roses. Per acabar amb els punts d’assumptes urgents i el de precs i preguntes

 • Roses serà seu de dues fases de la Lliga Nacional i de la Copa Catalunya de Futbol Platja

  Roses serà seu de dues fases de la Lliga Nacional i de la Copa Catalunya de Futbol Platja


  la Federació Espanyola de Futbol, l’Ajuntament i el Club Esportiu Roses Platja han acordat que les pròximes competicions de futbol platja, tant de lliga nacional com de la copa de Catalunya, se celebrin els pròxims mesos a la platja de Roses , població que compta amb una llarga trajectòria i afició en la pràctica i l’organització de competicions d’aquesta disciplina esportiva. Les competicions de la Lliga Nacional aplegaran al llarg del primer cap de setmana de juny una trentena de de partits entre la lliga femenina i masculina, que seran retransmesos per Teledeporte de RTVE. Des de el consistori es valora de molt positiva aquesta decisió Per a la celebració de les diferents competicions, el consistori aportarà la infraestructura i materials necessaris com ara camp de joc i d’entrenament complets, carpes, banquetes, equips de so i electricitat... per al correcte desenvolupament de les proves i activitats.

 • La Ruta de les Tapes de roses tanca amb un èxit de públic

  La Ruta de les Tapes de roses tanca amb un èxit de públic


  Els hotels de Roses han registrat aquest passat cap de setmana una magnifica afluència de gent, molts dels visitants s’han desplaçat a Roses per gaudir de la gastronomia, i de la Ruta de les Tapes de Roses que ha registrat uns números com els de les millors edicions, tant de visitants com de tapes venudes. Ara des de l’ajuntament es treballa es recopilar les dades i les votacions dels visitants, per escollir la millor tapa tant dels professionals com del públic i fer el sorteig per el passaports per l’any vinent. La setena Ruta de les Tapes de Roses s’ha celebrat del 17 al 26 de març, en ella han participats 84 establiments i ja s’ha convertit en una de les més multitudinàries.

 • Roses tornarà a ser punt d’arribada de la Deporvillage Transpyr Coast to Coast

  Roses tornarà a ser punt d’arribada de la Deporvillage Transpyr Coast to Coast


  Avui Dijous s’ha presentat a Roses la Deporvillage Transpyr Coast to Coast que torna a comunicar Cantàbric i Mediterrani a través d’un recorregut que neix a Saint-Jean-de-Luz i recorre San-Jean-Pied-de-Port, Oloron-Sainte-Marie, Bagnères-de-Bigorre, Vielha, la Seu d’Urgell i Camprodon, per arribar finalment a Roses, amb una distància total de més de 800 km. Així, la que es considera una de les 10 millors carreres per etapes del món, proposa un recorregut amb les quatre primeres etapes per territori francès creuant la serralada pirinenca de nord a sud, endinsant-se en la península per Vall d’Aran i acabant al Pirineu de Girona, a Roses, en el Mediterrani. Montse Mindan, regidora de Turisme de Roses, ha recordat que "Transpyr és un esdeveniment esportiu en el qual vam creure des del primer moment. Oriol Sallent, director de Transpyr, ha remarcat que Roses va ser un dels primers emplaçaments consolidats de la prova: "des de l’any 2010, en què ens vam convertir en una de les primeres curses per etapes de tot l’estat, tasca que s’ha vist recompensada pel reconeixement internacional com una de les curses d’aventura i natura més importants del món. Per la seva part, l’alcalde de Roses, Joan Plana, ha posat de relleu que "l’aliança entre dues marques tant potents com Roses i la Transpyr, fa augmentar el prestigi i el reconeixement tant de la nostra destinació turística com de la prova esportiva, amb un model sòlid basat en la salut, la cohesió i la identitat". Enguany, com en edicions anteriors, Roses estarà representada al llarg de tota la prova gràcies a la participació en la mateixa d’un equip del club ciclista de Roses. La Deporvillage Transpyr Coast to Coast, fidel al seu esperit innovador, planteja novetats als recorreguts en aquesta nova edició, més perfeccionats i plantejant noves zones de pas per als participants.

 • Presentació de la Guia del Patrimoni Cultural de Roses “El Patrimoni subaquàtic a Roses

  Presentació de la Guia del Patrimoni Cultural de Roses “El Patrimoni subaquàtic a Roses


  Dimecres al vespres es va fer la presentació al centre cultural de Ca l’Anita de Roses de la publicació “El Patrimoni Subaquàtic a Roses” que va anar a càrrec de les editores de la publicació Gemma Domènech, directora de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural i Rut Geli Mauri, responsable del Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya. Durant l’acte es va projectar el documental "El Triunfante. Descobrint un navili del segle XVIII”. La guia està adreçada al gran públic i té dos objectius principals. Per una banda donar a conèixer el ric patrimoni arqueològic subaquàtic que es troba a la badia de Roses i per l’altra sensibilitzar respecte a la importància del patrimoni subaquàtic i mostrar els mitjans que s’utilitzen per la seva protecció, documentació i preservació.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR