Els millors moments de l'ADN KM0

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Inscripcions obertes per demanar una parada per Sant Jordi

  Inscripcions obertes per demanar una parada per Sant Jordi


  S'ha obert el període d'inscripció per a aquelles associacions, clubs esportius i/o partits polítics que vulguin participar amb una parada de venda de roses i llibres, durant la diada de Sant Jordi, a Castelló d’Empúries. Per poder fer la sol·licitud és necessari fer una instància genèrica indicant el material que es necessitarà així com el nom de l'entitat que fa la demanda. Aquest tràmit no té cap cost. Enguany el 23 d’abril s’escau en un diumenge. Normalment, els sol.licitants de parades són les AMPES de les escoles que aprofiten per vendre llibres i coques per a recaptar fons per als viatges de final de curs, entitats com els XOTS o El Tamariu que també fan parada per a poder tirar endavant amb les seves activitats i enguany s’espera una alta presència de partits polítics tenint en compte la proximitat de les eleccions municipals. Durant la diada de Sant Jordi també es poden trobar les parades de les llibreries del poble i de floristes professionals. La ubicació de les parades serà la plaça dels Homes on durant tot el dia hi haurà diferents activitats per amenitzar la jornada. En cas de pluja la festa es traslladarà al Pati del Palau dels Comtes. El període d'inscripció per a sol.licitar parada finalitzarà el proper dimecres dia 29 de març.

 • 3ª Jornada de Benestar i Salut Emocional

  3ª Jornada de Benestar i Salut Emocional


  Després de l’aturada forçada per la Covid Castelló d’Empúries recupera Jornada de Benestar i Salut Emocional. Una de les finalitats d’aquesta tercera edició és que el conjunt d’habitants del municipi conegui quins actius en salut s’ofereixen a la població, entenent com a actiu en salut, tot allò que proporcioni benestar a la persona. Les activitats que s’oferiran al llarg del matí seran molt variades. A la mateixa plaça del Delta Muga hi podreu trobar també diferents punts d’informació dels serveis de seguretat com la Policia Local, Mossos d’Esquadra, el CAP i Bombers.

 • Presentació del llibre “Del centro del mundo al ombligo de la luna”

  Presentació del llibre “Del centro del mundo al ombligo de la luna”


  La presentació del llibre “Del centro del mundo al ombligo de la luna” ha anat a càrrec de Joan Armangué i Pere Iglesias. En aquest llibre l’autor ens parla de la vida d’un bon nombre d’artistes i personatges públics com ara Botero, Álvaro Mutis, José Luis Cuevas, Josep Palau i Fabre, Francisco Zuñiga, Wlademir Dias Pino, Xenakis, Julio Estrada, el doctor Gaujac, Louis Panabière o Ernest Lluch. Manuel Menéndez també narra vivències amb els indígenes o del Carnaval de Rio de Janeiro. Els relats sorprenen per la seva varietat temàtica i plasticitat, i també pels diferents llocs on succeeixen: l’Empordà, Astúries, França, Colòmbia o Brasil, entre d’altres. Amb una dotzena de llibres publicats, Menéndez és un artista pluridisciplinari que es dedica sobretot a l’escultura i a l’escriptura.

 • Bibliomakers: crear videojocs amb RPG Maker

  Bibliomakers: crear videojocs amb RPG Maker


  Els tallers Bibliomakers, són una iniciativa impulsada pel Servei de Biblioteques de Girona que es duu a terme a diverses biblioteques de les comarques gironines, entre les quals la biblioteca de Castelló d’Empúries, que també forma part d’aquest projecte. S’ofereixen una sèrie de tallers de formació en robòtica, programació i creació de videojocs, entre d’altres. Es tracta d’una activitat extraescolar en plena efervescència en aquests moments entre el públic infantil i juvenil. La finalitat d’aquests tallers és que els joves aprenguin a treballar en equip, a expressar-se amb la tecnologia, a compartir idees a través de creacions digitals i a promoure la creativitat. Així doncs encara queden dues sessions més per crear videojocs amb RPG Maker, el 28 de març i el 4 d'abril, de 17h a 18:30 h de la tarda.

 • Diumenge Castelló d’Empúries celebra la Cavallada

  Diumenge Castelló d’Empúries celebra la Cavallada


  Aquest diumenge Castelló d’Empúries acollirà la 44º edició de la Cavallada, un esdeveniment organitzat des de l’Hípica Arnau i en la que hi col.laboren la resta d’hípiques del municipi. Com mana la tradició els genets i els seus cavalls passejaran pels carrers i places del centre històric fent aturades als bars i comerços de la vila. Un dels llocs on es concentra més públic és el moment de la benedicció a la plaça de la Basílica. Malauradament les Cavallades van perdent pes a les nostres contrades i molts pobles les han deixat de fer. No obstant, a Castelló d’Empúries s’hi espera la participació de més de 130 cavalls. La previsió del temps per aquest diumenge és bona, per tant per al públic pot ser una proposta interessant per fer en família.

MÉS NOTÍCIES:

         

TAMBÉ ET POT INTERESSAR