Després del Ple Juliol 2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Comunicat de Lliures Roses sobre el minut de silenci per les víctimes de Valencia i Barbate

  Comunicat de Lliures Roses sobre el minut de silenci per les víctimes de Valencia i Barbate


  El grup municipal de Lliures Roses no entén l'actitud de l'equip de govern respecte al prec demanant un minut de silenci per les víctimes del brutal incendi de València i pels guàrdies civils morts a Barbate, tal com s'ha fet en nombrosos ajuntaments en els últims dies. A la sala de plens, el prec va rebre el suport immediat d'ERC, VOX i PP, a qui volem agrair la seva solidaritat en valorar que no es tractava d'una petició que tractés de colors polítics, sinó d'humanitat.

 • L’alcalde continua treballant per buscar quina és la millor solució pel problema de l’aigua

  L’alcalde continua treballant per buscar quina és la millor solució pel problema de l’aigua


  L’alcalde per la seva banda considera aquestes reunions com a molt positives, i que es mantindran en el temps, ja que els problemes sempre s’han de solucionar anant tots junts per afrontar-los, i pel que fa al tema de l’aigua, per a les piscines ara els empresaris ja podran utilitzar les aigues regenerades per les seves piscines, també van acordar mirar quina és la millor solució, ja que potser amb una gran desaladora no se soluciona tot el problema

 • Inscripcions obertes per apuntar-se al Casal Puigmal

  Inscripcions obertes per apuntar-se al Casal Puigmal


  Des de l’àrea d’ensenyament s’impulsa un any més el Casal Puigmal, una activitat que es realitza durant 10 dissabtes i que està dirigida a nens i nenes d’entre 1r i 6è de primària. Enguany hi ha un total de 44 places i la documentació que es necessita per fer la inscripció és: fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària, una foto de carnet de l’infant i un telèfon de contacte. En el Casal Puigmal s’hi realitzen diversos tallers, sortides amb bicicleta, jocs esportius, gimcanes… Hi ha una cloenda final amb les famílies dels infants inscrits. En cas d’haver-hi més inscrits que places es realitzarà un sorteig. Aquesta activitat s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn amb l’objectiu de donar oportunitats educatives més enllà de l’escola.

 • Un any més Castelló d’Empúries ha assistit a la Fira Navartur

  Un any més Castelló d’Empúries ha assistit a la Fira Navartur


  Aquest cap de setmana les oficines de turisme d’Empuriabrava i Castelló d’Empúries han promocionat Castelló d’Empúries a la 18a edició de Navartur, la Fira Internacional de Turisme de Pamplona (Navarra). Es tracta d’un esdeveniment comercial líder per a la indústria de viatges al Nord d’Espanya. En aquest esdeveniment destinacions nacionals i internacionals presenten milers de propostes basades en turisme actiu (tours amb bicicleta, senderisme), enogastronomia, turisme sostenible, cultural, de natura, patrimoni, turisme urbà, de platja, de salut, i càmping. Cal destacar el balanç aconseguit el darrer any amb un total de visitants de 46.435 persones, 175 expositors i 8.029 m2 d’exposició. Xifres que reflexa el compromís dels assistents amb la fira i consolida la gran recuperació del turisme després de la pandèmia.

 • Taller de videojocs amb Kodu

  Taller de videojocs amb Kodu


  Els tallers Bibliomakers són una iniciativa impulsada pel Servei de Biblioteques de Girona que es duu a terme a diverses biblioteques de les comarques gironines, entre les quals la biblioteca de Castelló d’Empúries, que també forma part d’aquest projecte. S’ofereixen una sèrie de tallers de formació en robòtica, programació i creació de videojocs, entre d’altres per a infants de 6 a 9 anys. Es tracta d’una activitat extraescolar en plena efervescència en aquests moments entre el públic infantil i juvenil. Aquest dijous s’ha proposat un taller de videojocs amb Kodu que tindrà continuïtat amb dues sessions més, el 7 i el 14 de març de 16.30h a 18h. Aquest taller és totalment gratuït per als usuaris de la Biblioteca. La finalitat d’aquests tallers és que els joves aprenguin a treballar en equip, a expressar-se amb la tecnologia, a compartir idees a través de creacions digitals i a promoure la creativitat.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR