Anunci Demòcrates

L'HORA DE L'ALCALDE - Amb Salvi Güell - alcalde de Castelló d'Empúries i Empuriabrava 14/09/2022

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Q.H.P. CASTELLÓ D'EMPÚRIES-EMPURIABRAVA 02/12/2022
 • El Pla Educatiu d’Entorn rebrà 85 mil euros

  El Pla Educatiu d’Entorn rebrà 85 mil euros


  Aquest any el Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries disposarà de 85.000 euros per a programar les activitats. Aquesta subvenció arribarà després que en el darrer ple ordinari es va ratificar l’acord de la Junta de Govern Local aprovant la tercera addenda al conveni de col·laboració del Pla Educatiu d’Entorn. Segons Anna Massot, aquesta quantitat de diners serà molt ben rebuda, tenint en compte que el Pla Educatiu d’Entorn no sempre ha rebut ajudes econòmiques tan grans. El Pla Eductiu d‘Entorn és una proposta de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat i les entitats municipals, amb l’objectiu d’aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l’equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i l’ús de la llengua catalana.

 • García explica per què va canviar el seu vot del pressupost

  García explica per què va canviar el seu vot del pressupost/strong>


  Jordi Garcia, regidor no adscrit de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, mostra la seva satisfacció per l’aprovació de la moció presentada pels socialistes en el darrer ple ordinari referent a la construcció en un futur d’una sala polivalent al barri del Puigmal d’Empuriabrava. De fet, que la proposta tirés endavant va ser el motiu per què a última hora decidís canviar el seu vot a l’hora d’aprovar el pressupost del 2023.

 • “Arrels”, un programa de suport a les mares d’origen migrat

  “Arrels”, un programa de suport a les mares d’origen migrat


  En el programa Arrels hi participen grups de 8 a 10 persones, derivades des d’infermeria, que es reuneixen de forma mensual en sessions d’una hora i mitja dirigides per la infermera pediàtrica i referent en Salut i Escola/Espai Nadó, Maria Payán, que compta amb el suport de Mercè Homs, referent en Benestar Emocional, i de les mediadores Nadia Sekali i Ikram Bakkouh, del Consell Comarcal. L’objectiu principal és establir un clima de confiança i entesa amb les mares i informar sobre les mesures de puericultura dirigides a la mare i al nadó. Cada una de les trobades gira entorn a un tema determinat com són la lactància i la cura del nadó, els primers dies, el benestar emocional de la mare, situacions de risc a casa, alimentació complementària, urgències bàsiques del nadó etc. Tot plegat ha de servir per què els nadons creixin en un clima de seguretat i benestar emocional i físic i dedicar també un espai important a parlar del postpart i de la salut física i psicològica de la mare.

 • El PSC aconsegueix el suport per construir una sala polivalent al sector Puigmal

  El PSC aconsegueix el suport per construir una sala polivalent al sector Puigmal


  Antonio Martín, com a portaveu del PSC de Castelló d’Empúries mostra la seva satisfacció pel suport que va rebre la moció que va presentar el seu partit en el darrer ple municipal en relació a la construcció en un futur d’una sala polivalent al sector Puigmal d’Empuriabrava. ERC que va rebre el suport dels socialistes en la votació del pressupost va votar a favor de la moció deixant clar que és una actuació necessària però no prevista a curt plaç.

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR