Anunci Demòcrates

Roses va acollir la 6ena edició dels premis DOP catalanes d’Oli


La Sala de la SUF va acollir anit la 6ena edició dels premis DOP catalanes d’Oli, que estan impulsats per les cinc denominacions d’origen protegides d’oli d’oliva de Catalunya de Les Garrigues, de Siurana, de Terra Alta, del Baix Ebre-Montsià i de l’Empordà, premis que distingeixen a professionals, investigadors, xefs i entitats que destaquen en la tasca de divulgació de la cultura de l’oli d’oliva. En concret, els reconeixements de l’edició d’enguany contemplen tres categories: al cuiner i gastrònom, a la investigació i a la comunicació i difusió, els guardonats en aquesta 6ena. edició varen ser supermercats Caprabo, premis a la comunicació i difusió, les doctores Elisa Llurba, Ana Ma Polo i Mónica Cruz, a la investigació i el xef Joan Roca, del Celler de Can Roca al cuiner i gastrònom. Carmel Mòdol, Secretari d’Alimentació Joan Plana, alcalde Roses i els presidents de les DOP Oli de les 5 Denominacions d’Origen Protegides varen ser els encarregats del lliurament del premis, que tenen com a objectiu contribuir a la difusió de la cultura de l’oli i, per això, distingeixen professionals, investigadors i institucions que destaquen en aquest àmbit. El xef Joan Roca va rebre el Premi en reconeixement a la seva tasca en la difusió i utilització dels olis d’oliva verge extra i la seva contribució en el món de la cuina i la gastronomia. Joan Plana va dir que Roses se sentia molt satisfeta per haver estat escollida per la celebració d’aquest lliurament dels premis, i que per a Rose es un orgull ja que es terra d’oliveres. En finalitzar l’acte de lliurament de guardons, conduït per en Pep Nogué, gastrònom i director del Culinary Institute of Barcelona, es va dura terme l’espectacle musical “Dones de Sal” amb Neus Mar, i a continuació, els assistents poder degustar diferents tastos elaborats amb productes amb denominació d’origen protegida (DOP).

Mitjà

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR