Q.H.P. ROSES 10/03/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Èxit d'audiència a la nit electoral d'Empordà Televisió.

  Èxit d'audiència a la nit electoral d'Empordà Televisió.


  Empordà Televisió es complau a anunciar un rotund èxit d'audiència durant la nit electoral del [data]. Amb un total de 21.570 televidents sintonitzats durant tot el dia i 15.984 durant l'espai especial "LA NIT ELECTORAL", hem aconseguit establir un nou rècord d'audiència al nostre canal. Estem profundament agraïts per la confiança que els nostres televidents han dipositat en Empordà Televisió. El seu suport i fidelitat són els pilars fonamentals que ens impulsen a oferir-los una programació de qualitat i contingut rellevant. Durant la nit electoral, els nostres espectadors van gaudir d'una cobertura completa i en temps real dels esdeveniments i resultats electorals més importants. L'espai especial "LA NIT ELECTORAL" es va convertir en el punt de trobada per a aquells que buscaven informació precisa i anàlisi detallada sobre el procés electoral en curs. L'assoliment d'aquest nou rècord d'audiència reforça el nostre compromís de continuar oferint contingut televisiu que respongui a les necessitats i interessos de la nostra audiència. Continuarem treballant àrduament per mantenir-nos com l'opció preferida d'entreteniment i informació per als televidents d'Empordà. Un cop més, expressem el nostre més sincer agraïment a tots els nostres televidents per la seva lleialtat i suport continu. La seva confiança ens impulsa a aconseguir noves metes i a superar les expectatives.

 • Augmenten les captures pesqueres a l'Alt Empordà

  Augmenten les captures pesqueres a l'Alt Empordà


  L'any 2022 ha registrat un increment significatiu de les captures pesqueres a l'Alt Empordà, especialment a Roses, amb una recaptació en primera venda que ascendeix als més de 6 milions d'euros. Aquestes xifres reflecteixen l'evolució positiva del sector pesquer català i la seva contribució a l'economia local.

 • Surfing for Science, premiat com a projecte de ciència ciutadana europeu

  Surfing for Science, premiat com a projecte de ciència ciutadana europeu


  El projecte de ciència ciutadana "Surfing for Science", desenvolupat per la Universitat de Barcelona amb el suport de la Surfrider Foundation, ha estat distingit amb una menció honorífica en el Premi de la Unió Europea a la Ciència Ciutadana. Aquesta iniciativa, que compta amb la participació d'Alive Fundació, té com a objectiu avaluar la contaminació per microplàstics al litoral català i implicar la ciutadania en la presa de mostres.

 • Ple extraordinari a l'ajuntament de Roses 25/05/2023
 • El Debat Electoral de Roses pel 28M

MUNICIPALS 28M

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR