- Escrit per Empordà Televisió
Temps de Quaresma, temps de ‘brunyols de l’Empordà’
La Quaresma ha tornat a portar a les pastisseries d’arreu de l’Empordà un dels dolços més típics i coneguts d’aquestes terres: el bunyol. A l’Alt i al Baix Empordà el brunyol, com se’l coneix per aquestes contrades, no pot faltar durant aquestes dies com a postra, com a acompanyant d’un bon cafè o d’un té i fins i tot per berenar o esmorzar
Mitjà
Articles relacionats (per etiqueta)
-
Confiscada ketamina en control policial a la Jonquera
-
Gael Rodríguez serà l'alcalde més jove d’Europa amb majoria absoluta a Portbou
-
LA CUINA DE CAN PEBROTS Suquet de gat del cap de creus amb canana
-
L'Hora de Poder Sergi Morales Cap 5 Temp 2
-
Jordi Compte agraeix la seva confiança als palauencs i treballa pel futur
L'últim de Empordà Televisió
- Confiscada ketamina en control policial a la Jonquera
- Joan Jorquera aconsegueix el bronze al Mundial de taekwondo a Azerbaidjan
- Gael Rodríguez serà l'alcalde més jove d’Europa amb majoria absoluta a Portbou
- LA CUINA DE CAN PEBROTS Suquet de gat del cap de creus amb canana
- L'Hora de Poder Sergi Morales Cap 5 Temp 2