- Escrit per Empordà Televisió
Temps de Quaresma, temps de ‘brunyols de l’Empordà’
La Quaresma ha tornat a portar a les pastisseries d’arreu de l’Empordà un dels dolços més típics i coneguts d’aquestes terres: el bunyol. A l’Alt i al Baix Empordà el brunyol, com se’l coneix per aquestes contrades, no pot faltar durant aquestes dies com a postra, com a acompanyant d’un bon cafè o d’un té i fins i tot per berenar o esmorzar
Mitjà
Articles relacionats (per etiqueta)
-
Q.H.P. Llançà 01/12/2023
-
Condemna de 6 anys de presó i multa milionària per un intent de contraban d'haixix
-
Sinistralitat a les carreteres catalanes: reducció del 17% en morts i del 18% en accidents
-
Presentació de l’UBI CAT, la guia digital per descobrir el patrimoni de l'Alt Empordà
-
Emotiu Homenatge a Antonio Ribas pels seus 100 anys