REGIDORES-Montse Mindan 29/03/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Prototips d'eòlica marina al Golf de Roses per al Parc Tramuntana

  Prototips d'eòlica marina al Golf de Roses per al Parc Tramuntana


  Tres empreses, inclosa Sener, impulsora del Parc Tramuntana, han estat seleccionades per a instal·lar prototips d'eòlica marina a la plataforma d'assaig de la Generalitat. Aquest pas és clau per al desenvolupament dels parcs comercials d'eòlica marina al POEM.

 • Tres empordanesos vorejaran l'Antàrtida en bicicletes aquàtiques en una gesta pionera

  Tres empordanesos vorejaran l'Antàrtida en bicicletes aquàtiques en una gesta pionera


  Josep Rubau, Lluís Balasch i Jesús Prieto, amics d'infància, faran realitat un somni de tres dècades: una expedició a l'Antàrtida amb bicicletes aquàtiques dissenyades per Rubau. Amb l'assessorament d'Antonio de la Rosa, afrontaran temperatures extremes i vents violents en una fita històrica.

 • El teatre municipal de Roses està obtenint molts bons resultats

  El teatre municipal de Roses està obtenint molts bons resultats


  Aquesta temporada d'hivern, el teatre municipal de Roses està obtenint molts bons resultats amb les obres de teatre que ofereix. Podem veure que la setmana passada l'obra Per fi sol, de José Corbacho i Carles Sans, es va quedar sense entrades disponibles de l'èxit que va tenir. Per l'obra d'aquest diumenge 25, també està l'aforament complet per gaudir de la representació de Party, de Sally Potter, dirigida per Sergi Belbel i que compta amb un repartiment de luxe: l'Àngels Gonyalons, Biel Duran, Marta Ribera, Montse Guallar, Jordi Díaz, Queralt Casasayas i Lluís Solera. La setmana que ve ens trobem amb la mateixa situació, ja estan les entrades exhaurides per veure l'obra de teatre Jauria, una obra dirigida per Miguel del Arco i escrita per Jordi Casanovas, i entre repartiment trobem en Carlos Cuevas, Àngela Cervantes, Artur Busquets, entre d'altres. Si esteu interessats en el teatre, podeu gaudir-ho a Roses de la millor manera, però no ho deixeu per últim moment, que les entrades s'esgoten molt ràpidament. Podeu entrar a rosescultura per estar al corrent i obtenir les vostres

 • Escolars de Roses participen en tallers d’estudi assistit per afavorir l’èxit escolar

  Escolars de Roses participen en tallers d’estudi assistit per afavorir l’èxit escolar


  Aquest mes s'han iniciat a Roses els Tallers d'Estudi Assistit- TEA per a alumnes de cicle mitjà i cicle superior de primària de les escoles de Roses. Els tallers es plantegen com una acció educativa de suport a la tasca escolar, realitzada en horari extraescolar i en coordinació directa amb les escoles, per a aquells alumnes que es troben en una situació sociocultural desfavorida. L'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses organitza des de l'any 2006 aquesta activitat, amb l'objectiu d'afavorir el desenvolupament de les competències bàsiques de cada etapa educativa, l'autonomia personal i la competència comunicativa, Participen en les activitats un total de 80 alumnes, 40 de cicle mitjà i 40 de cicle superior, que són seleccionats per les mateixes escoles (Montserrat Vayreda, Narcís Monturiol, Jaume Vicens Vives i Els Grecs), en funció de les necessitats detectades. Les classes tenen lloc des del 29 de gener fins al 4 de juny i dedicarà 65 dies lectius, 31 dels quals a cicle mitjà, que tenen lloc els dilluns i dimecres (una hora de taller cada dia), i 34 a cicle superior, que es fan els dimarts i dijous (una hora diària). Les activitats i exercicis que es duen a terme són dirigits per 4 monitors i una coordinadora pedagògica que orienten els alumnes sobre com planificar correctament les seves tasques escolars, treballar en equip, aplicar tècniques d'estudi i potenciar una actitud activa envers l'aprenentatge, estimulant també l'àmbit de l'expressió i la comprensió oral i escrita.

 • Roses invertirà 281 000 € per millorar els vestidors del camp de La Vinyassa

  Roses invertirà 281 000 € per millorar els vestidors del camp de La Vinyassa


  Roses inicia la millora dels vestidors del camp de La Vinyassa, que també incorporarà àrees d’escalfament i grades, amb l’execució d’aquest projecte, que té prevista una durada de 6 mesos, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament posarà a disposició dels equips un nou mòdul de 96 m2, que incorporarà dos vestidors -cadascun dels quals amb zona canviador i 6 dutxes-, un espai d’infermeria i un magatzem. El projecte suposarà també la incorporació de banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Una altra important aportació serà la conversió de dos espais exteriors del camp en zones d’escalfament, que permetran guanyar una superfície total de 669 m² a l’equipament per a la pràctica esportiva. Per últim, una altra intervenció que tindrà lloc a la zona nord-est del camp, serà la creació de dues grades de formigó prefabricat que ampliaran els espais destinats al públic. En total Roses destinarà a aquest projecte 281.325 €

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR