REGIDORS-Salvi Güell 27/04/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Sanitat investiga un brot de salmonel.losi originat al sopar medieval

  Sanitat investiga un brot de salmonel.losi originat al sopar medieval


  48 persones presumptament han resultat afectades per salmonel·losi després d'haver participat al Sopar Medieval de Terra de Trobadors. Tècnics del Servei de Vigilància Epidemiològica de l'Agència de Salut Pública a Girona estan investigant el brot, a petició del consistori. Aquesta infecció intestinal presenta diarrea, rampes abdominals, febre, mal de cap, nàusees i vòmits, entre 1 i 3 dies després de la infecció. El consistori puntualitza que prèviament a la celebració del festival va demanar i comprovar que totes les empreses i entitats que oferien servei de restauració disposaven del preceptiu certificat de manipulador d'aliments.

 • SOM demanarà explicacions sobre la neteja de la sorra de les platges

  SOM demanarà explicacions sobre la neteja de la sorra de les platges


  Durant setmanes el grup de SOM ha estat observant les feines de neteja i l’airejat de la sorra de les platges del municipi, analitzant el grau d’acompliment del plec de condicions tècniques que figura al contracte de CENET 06 SA, concretament les clàusules tècniques incloses en el seu article 5, de neteja i aeració a la platja, on diu que cada dia s’ha de raspallar, airejar i llevar la brossa i tots els objectes impropis que estan a la sorra a través de mitjans mecànics. Els regidors han recollit documentació audiovisual i han constatat que no s’estan netejant correctament les platges i que una de les màquines anomenada “Beach Tech 2800”, no lleva la brossa, només la pentina. El grup municipal de SOM exigeix al govern d’ERC, PSC i Demòcrates l’obertura immediata d’un expedient informatiu que, mitjançant un escrit, notificaran durant el proper ple ordinari de l’Ajuntament, que serà a finals de mes.

 • L’equip de la Síndica de Greuges atén als castellonins

  L’equip de la Síndica de Greuges atén als castellonins


  Un dels membres de l’equip de la síndica de greuges de Catalunya ha estat a Castelló d’Empúries, concretament al nou auditori de l’edifici Puigmal, per atendre als castellonins. Una 15 de persones han fet les seves consultes o queixes de forma presencial i telemàtica. En un ple encara per determinar la Síndica de Catalunya presentarà l’informe amb totes les queixes i consultes realitzades en el darrer any.

 • Homenatge a Mn Joan Alsina en el 50 aniversari de la seva mort

  Homenatge a Mn Joan Alsina en el 50 aniversari de la seva mort


  Castelló d’Empúries, municipi natal de Mn. Joan Alsina, ha organitzat diferents actes per recordar la figura d’aquest missioner castelloní assassinat per un escamot militar pocs dies després del cop d’estat d’Augusto Pinochet. El darrer homenatge ha estat una ofrena floral davant del monument realitzat en la seva memòria ubicat a la plaça que porta el seu nom. A l’acte hi han assistit familiars i amics d’Alsina. Aquests dies, a banda de l’ofrena floral també s’ha fet una taula rodona amb la participació de Flora Ridaura, activista social i exmissionera a Xile, Jordi Roig, historiador, Lluís Cortada, coautor de l’opuscle en commemoració del màrtir i Pepe Frías, coordinador de l’Agenda Llatinoamericana a Xile i una missa en la memòria del missioner a la Basílica de Santa Maria.

 • Els Espais Joves organitzen una sortida familiar a Port Aventura

  Els Espais Joves organitzen una sortida familiar a Port Aventura


  .Torna la sortida Jove a Port Aventura, tot un clàssic del mes d’octubre organitzada des dels Espais Joves. Aquesta és una activitat familiar oberta a tothom. Les inscripcions estan obertes i les places són limitades. El preu per a les persones empadronades al municipi és molt ajustat i inclou el bus i l’entrada. Les inscripcions es poden formalitzar cada tarda de 16h a 19h als 2 espais joves del municipi.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR