REGIDORS-Salvi Güell 27/04/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • L’Ecomuseu Farinera renova la il•luminació de les sales d’exposicions

  L’Ecomuseu Farinera renova la il•luminació de les sales d’exposicions


  .L’Ecomuseu Farinera ha procedit a substituir les lluminàries de les sales d’exposicions temporals, instal·lades des de l’any 2012, per unes altres de més sostenibles des del punt de vista energètic, eficients des del punt de vista lumínic i fàcils de manipular per part del personal del museu. I ho ha fet amb un ajut del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya que s‘ha fet càrrec de l’adquisició del material. Es podrà gaudir de la renovada il·luminació durant la propera edició de la Ruta de l’Art de Castelló d’Empúries, que tindrà lloc del 12 al 15 d’octubre. Des de 2015, l’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries disposa del Distintiu de garantia de qualitat ambiental. Amb aquest segell s’identifiquen aquells productes i serveis que reuneixen determinades propietats o característiques que els fa més respectuosos amb el medi ambient. Un dels objectius del distintiu és promoure un estalvi de recursos, especialment d’energia i aigua. El distintiu es renova cada tres anys i un dels aspectes que es tenen en compte és l’estalvi i eficiència energètica.

 • Torna “L’Hora del Conte”

  Torna “L’Hora del Conte”


  .Durant el Festival Terra de Trobadors va tenir lloc a l’hort del Convent de Santa Clara una edició especial de l’Hora del Conte amb històries medievals. A partir d’aquesta setmana la biblioteca municipal Ramon Bordas i Estragués inicia la programació estable de l’Hora del Conte a la sala infantil. La primera sessió serà aquest dimecres a partir de les 16.30h on podreu gaudir de la sessió titulada "Emocions de colors" a càrrec de La Minúscula. Aquest espectacle està dirigit a nens i nenes a partir de 4 anys. Es tracta d’una sessió de contes que esdevé una introducció al llenguatge de les emocions. A partir de petites històries, amenes i divertides, les reconeixereu i els hi posareu noms. Un dels contes que ha inspirat a la companyia per crear aquesta sessió és “El monstre de colors” de l’Anna Llenas. D’altra banda recordem que la biblioteca també ha iniciat les sessions de Biblionadons dirigides als més menuts, és a dir, nens i nenes a partir de 6 mesos. Divendres passat es va fer la primera sessió de la temporada amb "Contes pels més petits" a càrrec d’ Embolic de somnis.

 • Junts del ple critica la falta de concreció en les respostes de l’alcaldessa

  Junts del ple critica la falta de concreció en les respostes de l’alcaldessa


  .Del ple ordinari celebrat dijous passat a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries el grup de Junts vol remarcar la falta de concreció en les respostes i aclariments de l’alcaldessa davant les preguntes dels grups de l’oposició. Les dues integrants del grup també aprofiten per explicar quins són els temes que van treure en la seva intervenció en l’apartat de precs i preguntes.

 • El portaveu del PP explica la moció que ha presentat al ple

  El portaveu del PP explica la moció que ha presentat al ple


  Agostino Avventurato, portaveu del PP a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries en el primer ple ordinari de la legislatura ha presentat una moció -que ha acabat sent aprovada- que demana un estudi per intentar posar una petita llançadora per passar la gent d’un costat a l’altra de la bocana amb la idea d’unir el Passeig Marítim amb la platja petita per evitar desplaçaments amb cotxe.

 • Assemblea ordinària de la comunitat de regants marcada per l’emergència per sequera

  Assemblea ordinària de la comunitat de regants marcada per l’emergència per sequera


  A l’Assemblea General Ordinària de la Comunitat d’Usuaris d’Aigua de la Plana Litoral de la Muga celebrada a Castelló d’Empúries s’hi ha aprovat l’acta de la reunió de la Junta General Ordinària de 16 de desembre de 2022, s’han renovat els càrrecs nombrant a l’alcaldessa de Castelló d’Empúries com a nova presidenta de l’ens, s’ha donat informació tècnica del seguiment del Pla d’actuacions i s’ha aprovat el tancament de comptes del 2022. L’assemblea s’ha fet en un moment molt delicat com és l’estat d’emergència per sequera. L’assemblea s’ha tancat amb els precs i preguntes dels assistents.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR