A L'ADN KM0 entrevistem a la Laura Guerrero, cantant figuerenca al Teatre El Jardí de Figueres

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Figueres inicia les obres per ampliar la xarxa de carrils bici de la ciutat

  Figueres inicia les obres per ampliar la xarxa de carrils bici de la ciutat


  .Figueres ha començat les obres per ampliar la seva xarxa de carrils bici. El projecte afegirà 5 nous quilòmetres a la xarxa actual, que ja compta amb 9,3 km. A més, cal sumar els 2,8 km de Vies Verdes que està executant la Generalitat de Catalunya. S’hi destinen 1,4 milions d'euros, dels quals la meitat provenen de fons Next Generation.

 • Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable

  Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable


  . EL QUÈ + POTS FER PER LA TEVA SALUT I BENESTAR La salut i el benestar seran els protagonistes a Cantallops el dissabte 25 de maig, en un esdeveniment organitzat per Aspres Saludables amb el suport de diversos col·laboradors.

  L'acte tindrà lloc a la sala La Concòrdia d'11 h a 13 h i comptarà amb l'obertura a càrrec de l'alcalde de Cantallops, Joan Sabartés.

  Programa de la jornada: Calma Mental per Potenciar el teu Cervell.

  Ponent: Pilar Benítez, autora, formadora i consultora en hàbits d'autocura. Descripció: Aprèn a millorar la teva salut cerebral, atenció i memòria, prevenint malalties neuronals i optimitzant les teves decisions amb un ritual diari de calma mental i estratègies pràctiques. Massatge, Estiraments i Respiració: Tres Poderoses Eines per Connectar amb el Cos

  Ponent: Daniel Vic, tècnic superior en dietètica i osteòpata. Descripció: Reconnecta amb el teu cos, postura i respiració. La consciència corporal és essencial per al benestar, i la respiració actua com a enllaç entre cos i ment. Pràctica d'Atenció Plena: Pren-te un Respir!

  Ponent: Estel Roca, monitora de ioga i meditació. Descripció: Descobreix com una pràctica regular de mindfulness o atenció plena pot transformar la teva vida, introduint la calma en la teva ment. Sentir el Meu Cos Com a Meu

  Ponent: Ricardo Galarza, psicòleg especialitzat en hàbits saludables. Descripció: La intercepció és el nostre GPS intern, que ens connecta amb el cos. Aprèn a parar atenció als senyals interns per aconseguir un major benestar.

  Pica-pica saludable a càrrec del Fort de Capmany. L'acte és gratuït, però cal confirmar l'assistència. Registra't a l'Ajuntament de Cantallops o trucant al 691 50 91 81. La data límit per a les inscripcions és divendres 24 de maig a les 13 h. No deixis passar aquesta oportunitat per millorar la teva salut i benestar!

 • Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable

  EL QUÈ + POTS FER PER LA TEVA SALUT I BENESTAR

  La salut i el benestar seran els protagonistes a Cantallops el dissabte 25 de maig, en un esdeveniment organitzat per Aspres Saludables amb el suport de diversos col·laboradors. L'acte tindrà lloc a la sala La Concòrdia d'11 h a 13 h i comptarà amb l'obertura a càrrec de l'alcalde de Cantallops, Joan Sabartés.

  Programa de la jornada:

  Calma Mental per Potenciar el teu Cervell.

  Ponent: Pilar Benítez, autora, formadora i consultora en hàbits d'autocura.

  Descripció: Aprèn a millorar la teva salut cerebral, atenció i memòria, prevenint malalties neuronals i optimitzant les teves decisions amb un ritual diari de calma mental i estratègies pràctiques. Massatge, Estiraments i Respiració: Tres Poderoses Eines per Connectar amb el Cos

  Ponent: Daniel Vic, tècnic superior en dietètica i osteòpata.

  Descripció: Reconnecta amb el teu cos, postura i respiració. La consciència corporal és essencial per al benestar, i la respiració actua com a enllaç entre cos i ment. Pràctica d'Atenció Plena: Pren-te un Respir!

  Ponent: Estel Roca, monitora de ioga i meditació.

  Descripció: Descobreix com una pràctica regular de mindfulness o atenció plena pot transformar la teva vida, introduint la calma en la teva ment. Sentir el Meu Cos Com a Meu

  Ponent: Ricardo Galarza, psicòleg especialitzat en hàbits saludables.

  Descripció: La intercepció és el nostre GPS intern, que ens connecta amb el cos. Aprèn a parar atenció als senyals interns per aconseguir un major benestar.

  Pica-pica saludable a càrrec del Fort de Capmany. L'acte és gratuït, però cal confirmar l'assistència. Registra't a l'Ajuntament de Cantallops o trucant al 691 50 91 81. La data límit per a les inscripcions és divendres 24 de maig a les 13 h.

  No deixis passar aquesta oportunitat per millorar la teva salut i benestar!

   

 • L'ANÀLISI-Parlem del resultat electoral de les eleccions de Catalunya 22/05/2024
 • Figueres s'alia amb la Fundació Blanca Fernández Ochoa per sensibilitzar sobre la salut mental entre els joves

  Figueres s'alia amb la Fundació Blanca Fernández Ochoa per sensibilitzar sobre la salut mental entre els joves


  L'Ajuntament de Figueres, en col·laboració amb la Fundació Blanca Fernández Ochoa i el Grup Bárymont, organitza un acte per sensibilitzar sobre la salut mental i la prevenció del bullying entre els adolescents. L'esdeveniment, titulat "L'Esport: Benestar per a la teva salut mental", tindrà lloc el pròxim dimecres 29 de maig al Teatre Jardí de Figueres.

MÉS NOTÍCIES: