Q.H.P. COMARCA 16/06/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Alternatives per a la construcció de l'escola Carme Guasch a Figueres

  Alternatives per a la construcció de l'escola Carme Guasch a Figueres


  Davant dels obstacles legals que enfronta el projecte de construcció de la nova escola Carme Guasch a Figueres, l'equip de govern està explorant alternatives, com ara la utilització de terrenys al Turó Baix com a "pla B". Aquesta opció sorgeix com a resposta als litigis pendents relacionats amb les modificacions del planejament urbà que han complicat el procés.

 • Nebulossa sorprèn a la inauguració del Chic Roses i interpreta "Zorra"

  Nebulossa sorprèn a la inauguració del Chic Roses i interpreta "Zorra"


  La reobertura del Chic Roses, la discoteca més emblemàtica de l'Empordà, ha estat marcada per una sorpresa inesperada: l'actuació de Nebulossa, la representant d'Espanya a Eurovisió 2024, que ha entusiasmat el públic amb la seva interpretació de "Zorra".

 • L'exposició "Dalí. El Crist de Portlligat" s'allarga fins al 5 de maig

  L'exposició "Dalí. El Crist de Portlligat" s'allarga fins al 5 de maig


  La Fundació Dalí celebra la pròrroga de l'exposició "Dalí. El Crist de Portlligat", que es podrà visitar fins al diumenge 5 de maig. Coincidint amb aquesta extensió, l'actor Lluís Homar oferirà un recital poètic titulat "Els místics i jo" el 3 de maig al Teatre-Museu Dalí.

 • La Rambla de Figueres s'engalanarà amb 104 parades per a la Diada de Sant Jordi

  La Rambla de Figueres s'engalanarà amb 104 parades per a la Diada de Sant Jordi


  La Rambla de Figueres serà l'epicentre de la celebració de Sant Jordi a la ciutat, amb un total de 104 parades que oferiran una àmplia varietat de llibres, roses i activitats culturals. 76 entitats, 10 llibreries i editorials locals, 6 floristeries i 12 autors de llibres participaran en aquesta jornada festiva.

 • El Consell Municipal de SOM convida a la ciutadania a visitar l’estat dels ponts d’Empuriabrava

  El Consell Municipal de SOM convida a la ciutadania a visitar l’estat dels ponts d’Empuriabrava


  Aquest dijous ha tocat Consell Municipal del grup de SOM d’Empuriabrava i Castelló. Aquest partit cada dos mesos organitza una trobada amb la ciutadania per repassar l’actualitat municipal i recollir els precs i queixes dels assistents. Aquesta vegada també se’ls ha proposat fer un recorregut pels canals d’Empuriabrava per veure l’estat dels ponts.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR