ELECCIONS 23J MONTSE BASSA, candidata per Girona al Congrés de Diputats, per ERC, manifesta que "votar ERC és un vot que mira per la gent i un vot util per la independència"

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Comunicat de Lliures Roses sobre el minut de silenci per les víctimes de Valencia i Barbate

  Comunicat de Lliures Roses sobre el minut de silenci per les víctimes de Valencia i Barbate


  El grup municipal de Lliures Roses no entén l'actitud de l'equip de govern respecte al prec demanant un minut de silenci per les víctimes del brutal incendi de València i pels guàrdies civils morts a Barbate, tal com s'ha fet en nombrosos ajuntaments en els últims dies. A la sala de plens, el prec va rebre el suport immediat d'ERC, VOX i PP, a qui volem agrair la seva solidaritat en valorar que no es tractava d'una petició que tractés de colors polítics, sinó d'humanitat.

 • L’alcalde continua treballant per buscar quina és la millor solució pel problema de l’aigua

  L’alcalde continua treballant per buscar quina és la millor solució pel problema de l’aigua


  L’alcalde per la seva banda considera aquestes reunions com a molt positives, i que es mantindran en el temps, ja que els problemes sempre s’han de solucionar anant tots junts per afrontar-los, i pel que fa al tema de l’aigua, per a les piscines ara els empresaris ja podran utilitzar les aigues regenerades per les seves piscines, també van acordar mirar quina és la millor solució, ja que potser amb una gran desaladora no se soluciona tot el problema

 • Els pagesos gironins aixequen els talls a Pontós després de 70 hores de protesta

  Els pagesos gironins aixequen els talls a Pontós després de 70 hores de protesta


  .Després de tres dies de protestes, els pagesos gironins han posat fi als talls de carretera a Pontós. En una assemblea tensa i llarga celebrada aquest dijous al vespre, van aprovar desconvocar els talls després d'assolir un acord amb el govern que satisfà el 90% de les seves demandes. La protesta, que va tenir l'AP-7 tallada durant més de 70 hores van posar de manifest les preocupacions del sector agrari a Catalunya.

 • Sant Pere Pescador s'alça contra la barrera de la Gola del Fluvià

  Sant Pere Pescador s'alça contra la barrera de la Gola del Fluvià


  Els veïns de Sant Pere Pescador, indignats per la barrera de peatge que tanca el camí de la Gola del Fluvià, s'han unit al Grup de Defensa per reclamar la seva recuperació. L'Ajuntament dona suport a la iniciativa mentre persisteix la disputa amb els promotors del Fluvià Nàutic, que s' aferren a la propietat del terreny.

 • L'HORA DE L'ALCALDE- Gael Rodríguez 29/02/2024

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR