L'HORA DE L'ALCALDE-Josep Maria Matínez 14/09/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • La Fundació Roses contra el càncer organitza un taller d’alimentació saludable

  La Fundació Roses contra el càncer organitza un taller d’alimentació saludable


  La Fundació Roses contra el càncer i la FECEC (Federació Catalana D'entitats Contra El Càncer), amb la col·laboració de l’ajuntament de Roses i Dipsalut, varen organitzar ahir dilluns 2 d’octubre a l’aula gastronòmica de Roses, un taller d’alimentació saludable, menja sa i mou-te dins la programació de la XII setmana catalana de prevenció del càncer, les 22 places que hi havia previstes es van omplir totalment. Aquest taller d’alimentació saludable es va plantejar com alternativa als entrepans amb embotits, i va anar a càrrec de la nutricionista Cristina Más, qui va fer un seguit de recomanacions i principals errors que es cometen quan es parla d’alimentació saludable, aconseguint la participació de tots els assistents. la nutricionista va donar unes recomanacions per a menús econòmics. explicant com estructurar 'un menú tipus, també i durant el taller varen realitzar una activitat pràctica de confecció de menús equilibrats per emportar fora de casa, per finalitzar amb l’elaboració d'entrepans amb alternatives als embotits.

 • El mercat de Roses regala 100 carretons d’anar a comprar per promoure el comerç de proxim

  El mercat de Roses regala 100 carretons d’anar a comprar per promoure el comerç de proxim


  ."Compra al Mercat i surt sobre rodes!" premiarà amb un carret de la compra "Rolser" als cent primers clients que adquireixin productes per un valor mínim de 10 € a vuit parades diferents del Mercat Municipal. El funcionament és molt senzill: els paradistes del mercat lliuraran a partir de divendres una butlleta als seus compradors amb 8 caselles marcades. Cada cop que el client faci una compra per un valor mínim de 10 €, sé l'hi enganxarà un segell a una de les caselles. Un cop completada la butlleta, es podrà bescanviar per un carretó d'anar a comprar Rolser, a les oficines de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. Hi ha 100 carretons per repartir fins a exhaurir les existències. El regidor de promoció econòmica de Roses, ha assenyalat que amb la campanya s'aposta per potenciar el paper del mercat municipal i premiar la fidelització dels compradors. Santi Buscató, president de de Mercaroses, ha destacat "que aquesta és una acció més per captar clientela d’una manera atractiva i promoure la dinamització comercial del centre". El regidor de Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens, i el president de l’Associació Mercaroses, Santi Buscató, han donat avui el tret de sortida a la campanya

 • Teatre Presentació conte i taller a la Biblioteca. 7 octubre
 • Humor i solidaritat contra la leucèmia al Teatre de Roses

  Humor i solidaritat contra la leucèmia al Teatre de Roses


  Després de dos anys de parèntesi per la pandèmia, els monòlegs solidaris de Roses tornen amb força. La iniciativa, que recapta fons per a la investigació de la leucèmia, ha estat un èxit rotund, amb dues sessions plenes a vessar.

 • Roses, un destí de luxe per a creuers

  Roses, un destí de luxe per a creuers


  El World Navigator, un creuer de luxe operat per Atlas Ocean Voyages, ha atracat al port de Roses, com a part de la seva ruta pel Mediterrani. Els passatgers han tingut l'oportunitat de visitar aquesta ciutat costanera i gaudir de les seves atraccions turístiques.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR