REGIDORES-Helena Solana 06/03/2024

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • QHP Castelló d'Empúries i Empuriabrava 10/05/2024
 • L’Ecomuseu Farinera participa a la 9a edició del Benvinguts a pagès

  L’Ecomuseu Farinera participa a la 9a edició del Benvinguts a pagès


  Els dies 1 i 2 de juny, el món de la pagesia obre les seves portes amb la finalitat que consumidors i clients coneguin de primera mà com fan els seus productes i els puguin tastar i comprar. Aquesta activitat es complementa amb propostes de restauració, allotjament i activitats per tot el territori català. L’Ecomuseu Farinera s’hi afegeix amb una visita guiada amb tastet final de productes Km 0.

 • Inauguració de l’Empuriatast

  Inauguració de l’Empuriatast


  Aquest dijous a la tarda s’han obert les portes de l’Empuriatast. Del 23 al 26 de maig a la plaça de les Palmeres d’Empuriabrava s’hi podrà degustar una mostra de la variada gastronomia local en format tapa. El preu de cada tiquet és d’1 euro i els tastets oscil.len entre els 1 i 5 euros..

 • Castelló acull la Comissió Institucional de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona

  Castelló acull la Comissió Institucional de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona


  Aquest divendres al migdia a la capella del Convent de Santa Clara s’hi ha celebrat la Comissió Institucional de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona. A la reunió hi ha assistit la Consellera de Cultura, la Directora General de Patrimoni Cultural, el president de la Diputació i alcaldes i regidors de 10 municipis de la demarcació.

 • L'HORA DE L'ALCALDESSA-Anna Massot 23/05/2024

MÉS NOTÍCIES:

         

NO T'HO PERDIS

TAMBÉ ET POT INTERESSAR