EL SENTIT DE LA VIDA O VIURE MÉS ENLLÀ D'EXISTIR Per Mar Casas

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • QHP Castelló d'Empúries i Empuriabrava 10/05/2024
 • Figueres inicia les obres per ampliar la xarxa de carrils bici de la ciutat

  Figueres inicia les obres per ampliar la xarxa de carrils bici de la ciutat


  .Figueres ha començat les obres per ampliar la seva xarxa de carrils bici. El projecte afegirà 5 nous quilòmetres a la xarxa actual, que ja compta amb 9,3 km. A més, cal sumar els 2,8 km de Vies Verdes que està executant la Generalitat de Catalunya. S’hi destinen 1,4 milions d'euros, dels quals la meitat provenen de fons Next Generation.

 • Rècord històric de boscos afectats per sequera durant el 2023

  Rècord històric de boscos afectats per sequera durant el 2023


  La sequera acumulada durant el 2023 ha afectat 66.500 hectàrees de boscos a Catalunya, duplicant la xifra del 2022. Les comarques del nord continuen essent les més afectades. El projecte DEBOSCAT, impulsat pel Departament d’Acció Climàtica i coordinat pel CREAF, revela la gravetat de la situació.

 • Convoquen una mobilització per defensar la gola del Fluvià i el camí públic

  Convoquen una mobilització per defensar la gola del Fluvià i el camí públic


  IAEDEN-Salvem l'Empordà i el Grup en Defensa de la Gola del Fluvià convoquen una concentració per al diumenge 2 de juny a la gola del Fluvià. L'objectiu és protestar contra les activitats il·legals del promotor del Fluvià Nàutic i reclamar la recuperació del camí públic que duu a la gola..

 • El Patronat de Turisme Costa Brava es promociona per primera vegada al Quebec

  El Patronat de Turisme Costa Brava es promociona per primera vegada al Quebec


  El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona es promociona per primera vegada al Quebec entre quaranta-cinc agents, programadors de viatges i mitjans de comunicació de la regió. L'objectiu és donar a conèixer les destinacions i marques Costa Brava i Pirineu de Girona, i divulgar i comercialitzar les experiències enoturístiques de la Ruta del Vi DO Empordà A les trobades, que van tenir lloc en dos espais de Montreal, es van reunir trenta agents de viatge i una vintena de mitjans de comunicació i creadors de contingut digital del país amb representants de les tres entitats i marques turístiques. L'entitat gironina va presentar el conjunt de l'oferta turística de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona i propostes específiques de la Ruta del Vi DO Empordà. Joan Plana, vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, va encapçalar la delegació gironina per participar en les trobades amb els intermediaris i prescriptors canadencs. Catalunya acull un de cada tres turistes canadencs que visiten l'Estat espanyol. Aquest turista arriba generalment en parella o família i la seva motivació principal són les vacances i l'oci. El turista canadenc s'interessa per la cultura catalana i gasta 149 euros més al dia que el turista estranger mitjà a Catalunya. Així mateix, en el decurs de l'estada a Montreal, el vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Joan Plana, es va reunir amb la directora de l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Montreal, Geneviève Abbott. Hi van tractar temes referents a exportacions de productes alimentaris del Canadà i temes relacionats amb la comunitat catalana al Quebec.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO T'HO PERDIS

TAMBÉ ET POT INTERESSAR