Log in

El programa “Ja t’ho farà” es fixa amb una artesana castellonina

El programa de TV3 “Ja t’ho faràs” dedicat al reciclatge, al bricolatge i l’artesania s’ha fixat en la Vicky, una castellonina que es dedica a fer ninos de drap. Avui l’equip s’ha desplaçat a Castelló d’Empúries per agafar imatges del seu treball.

 

A partir del primer trimestre de l’any que ve en el programa de TV3 “Ja t’ho faràs” podrem veure el treball artesanal d’aquesta castellonina que es dedica a fer ninos de drap. Aquest espai que s’emet els dissabtes a la tarda ens parla sobre reciclatge, recuperació i treballs manuals. El seu presentador Rafel Vives explica com recuperar les coses velles i espatllades que tenim per casa i donar-los una segona vida. L’equip s’ha fixat en la feina de la Vicky i ha decidit incloure els seus ninos a la secció "La Galeria" on es presenten diversos objectes fets a mà, característics d'una marca, un artesà o un dissenyador: objectes bonics, divertits i innovadors que s'han de veure. “Ja t’ho faràs” avui ha estat a Castelló d’Empúries.

 

"Ja t'ho faràs" no és un programa sobre bricolatge sinó sobre com podem canviar el nostre entorn domèstic amb idees, amb imaginació...i amb les nostres mans, gastant el mínim.

 

Deixa un comentari