Log in

Tarda especial de Nadal a la biblioteca

Aquest dimecres a la tarda la biblioteca municipal Ramon Bordas i Estragués va organitzar una diada temàtica dedicada al Nadal. La companyia La Sal d’Olot va oferir contes, cançons i un taller de fanalets.

Tarda especial dedicada al Nadal a la biblioteca municipal Ramon Bordas i Estragués de Castelló d’Empúries. Amb les inscripcions completes la companyia La Sal d’Olot va començar reunint a la mainada a la sala infantil per explicar contes musicats sobre temàtica nadalenca. Amb els motors escalfats es va donar pas a un taller molt original de fanalets ja que tan poden servir per anar a esperar als reis com per fer de làmpara a casa. Els participants tenien tota mena de material per decorar les seves làmines amb motius nadalencs.

 

Aquesta ha estat la darrera activitat dedicada al Nadal que s’ha organitzat a la biblioteca municipal tot i que recordem que aquests dies hi podeu trobar molts llibres i contes dedicats a aquesta temàtica per què durant les vacances els nenes i nenes s’impregnin de la màgia nadalenca amb la lectura.

Deixa un comentari