Log in

El Departament de Territori obre un expedient a Renfe per les incidències de l’R-11

La línia que connecta Barcelona amb Portbou ha patit diverses incidències i això ha fet que el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya hagi decidit obrir un expedient a la companyia ferroviària Renfe. Retards de més de 15 minuts, poca informació a l’usuari o el canvi de combois són algunes de les queixes realitzades pels viatgers.

Després de diverses incidències detectades els últimes mesos a la línia R-11 que connecta Barcelona i Portbou, el departament de Territori de la Generalitat de Catalunya ha decidit obrir un expedient a la companyia ferroviària Renfe. Han estat diversos els usuaris que han presentat les seves queixes pel problemes que s’han trobat en diversos dels serveis que ofereix la companyia en aquesta línia regular. Tot i que la companyia Renfe va realitzar una nota de premsa per informar de les bonances del servei, això no ha servit de res per als milers d’usuaris que utilitzen aquest tren per a realitzar els seus viatges.

Ara, Renfe haurà de donar explicacions a la Generalitat sobre aquestes suposades irregularitats i problemàtiques que tanta polseguera han aixecat entre els afectats. Des del passat mes de gener l’R11 ha patit retards que en diverses ocasions han superat als 15 minuts. Però no només això, els viatgers també es queixen dels diversos canvis de trens que hi ha sense previ avís. Una altra de les decisions que han molestat als usuaris és el canvi de composició de trens del servei de Mitja Distància.

Però les queixes no s’han quedat aquí. Usuaris del transport també asseguren que la informació que donen els treballadors de Renfe és poca i insuficient. Per aquesta raó, el departament de Territori ha qualificat de “deficient” el nivell informatiu que es dóna des de la companyia.

 

Ara, els usuaris hauran d’esperar per saber si finalment Renfe farà quelcom per millorar aquestes practiques denunciades pels usuaris i si donarà, o no, explicacions al Departament de Territori degut a l’expedient que se’ls ha obert.

Deixa un comentari