Log in

La campanya d’ERC “La República que farem” també arriba a Roses

Roses ha estat un dels més de 140 municipis de Catalunya que aquest cap de setmana han participat a la campanya “La República que farem”, impulsada a nivell nacional per ERC. Campanya que ha consistit en la instal·lació de carpes a diferents punts del territori, on els ciutadans podien fer les seves propostes o donar la seva opinió de com ha de ser la futura República Catalana. En el cas de Roses, la carpa es va instal·lar a l’encreuament de la rambla riera Ginjolers amb el carrer Pi i Sunyer, la tarda del passat dissabte.

“La República que farem” és el nom del procés participatiu que ha posat en marxa ERC per dissenyar de manera col·lectiva el nou país que ha de ser Catalunya després del referèndum que s’ha de celebrar el mes de setembre, segons el govern de la Generalitat.

Campanya que aquest passat cap de setmana ha arribat a més de 140 municipis de tot Catalunya, entre els quals si trobava Roses.

Amb aquesta campanya es vol obrir a tota la ciutadania el Procés Constituent perquè tothom que vulgui pugui participar en el disseny de la República del futur, i segons el president de la secció local, té dues funcions ben diferenciades.

L’acció que s’ha dut a terme aquest cap de setmana de forma simultània a 145 municipis catalans, ha consistit en la instal·lació de carpes informatives  a diferents punts del territori, on els ciutadans podien fer les seves propostes o donar la seva opinió de com ha de ser la futura República Catalana. En el cas de Roses, la carpa es va instal·lar a l’encreuament de la rambla riera Ginjolers amb el carrer Pi i Sunyer, la tarda del passat dissabte. El president de la secció local està satisfet amb el nombre de persones que s’hi van apropar a fer les seves propostes o donar la seva opinió sobre el procés o sobre com ha de ser la Catalunya del futur.

 

Les persones que no s’hagin apropat a les carpes i que vulguin fer la seva aportació o donar la seva opinió, encara ho poden fer a través de la web de la campanya larepublicaquefarem.cat 

Deixa un comentari