Log in

Bona acollida del programa de formació adreçat al sector del comerç

L'Àrea de Promoció Econòmica de Roses està satisfeta amb l'acollida que ha tingut el programa de formació adreçat al sector del comerç que ha organitzat per aquests primers mesos de l'any. Programa en el que hi han pres part quasi una trentena de persones, entre demandants d’ocupació i comerciants que han volgut ampliar els seus coneixements. 

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha destinat el programa de formació d’aquests primers mesos de l’any al sector del comerç.

Una de les propostes englobades dins aquest programa d’activitats formatives, ha estat el curs d’auxiliar de tècniques de venda, del qual aquest matí s’ha dut a terme l’última sessió teòrica.

Curs en el que hi ha pres part quasi una trentena de participants, entre persones desocupades que es troben a l’atur i comerciants que han volgut ampliar els seus coneixements. La valoració que n’ha fet la persona que la impartit ha estat molt positiva.

Aquesta primera part teòrica, que ha estat de 70 hores, ha estat dividida en quatre mòduls formatius, on s’han abordat diferents aspectes a tenir en compte per millorar el negoci i augmentar la qualitat dels serveis que s’ofereixen. El primer mòdul ha estat dedicat a tècniques de venda. El segon ha estat un taller pràctic sobre les xarxes socials aplicades al comerç. El tercer ha estat dedicat a les tècniques d’aparadorisme i packaging. I el quart i darrer ha estat centrat en la figura del “personal shopper”. Curs que ha estat molt profitós tan per les persones aturades que hi han participat, com per aquelles que ja tenen un negoci hi han volgut ampliar els seus coneixements.

 

Tot i que el curs encara no ha finalitzat, ja que falta la formació pràctica de 30 hores que s’ha de fer entre aquest mes de març i l’abril, el regidor de l’Àrea de Promoció Econòmica està satisfet amb la resposta que ha comptat, per això no descarta donar continuïtat amb noves propostes a la formació específica pel sector del comerç.

Deixa un comentari