Figueres inicia el curs escolar amb 3 noves línies de secundària i 1 nou cicle formatiu

Hi ha un total 7.677 alumnes matriculats entre infantil, primària i ESO

 

S'ha augmentat el nombre de places UEC (Unitats d'Escolarització Compartida) per atendre les necessitats d'alumnes amb situacions especials

Figueres inicia avui el curs escolar 2017-2018 amb prop de 7.700 alumnes matriculats entre  infantil, primària, i secundària. Com a novetats d'enguany, el Departament d'Ensenyament ha obert 3 noves línies d'ESO i 1 nou cicle formatiu, i s'ha ampliat el nombre de places UEC (Unitats d'Escolarització Compartida) per atendre les necessitats d'alumnes amb situacions especials.

 

Dels 7.677 alumnes matriculats per al nou curs escolar, 2.697 són estudiants de secundària, 3.404 són alumnes de primària, i 1.576, alumnes d'infantil. Pel que fa a secundària, el curs comença amb un total de 26 línies, 3 més que el curs anterior. Així, l'INS Deulofeu manté la línia que va incorporar el curs anterior i n'ofereix 4, l'INS Cendrassos en suma 2 i inicia el curs amb un total de 6 línies, i l'INS Monturiol n'afegeix 1 i passa a oferir-ne 4, mentre que l'INS Olivar Gran, l'INS Muntaner, La Salle i Escolàpies mantenen les línies que ja oferien el curs anterior: 4, 3, 3 i 2, respectivament.

 

Quant a la formació professional, Figueres estrena un nou cicle del sector turístic: el Cicle formatiu de grau mitjà de forneria, pastisseria i confiteria. A més, s'ofereixen places UEC de perruqueria, i places UEC d'oficis que es duran a terme a les instal·lacions del Castell de Sant Ferran.

 

Durant aquest estiu, l'Ajuntament de Figueres ha estat realitzant obres de treball i millora en escoles i llars d'infants on els edificis són de propietat