últimes places disponibles en els cursos de natació de la Piscina Municipal de Roses.

Les inscripcions per participar als cursos de natació de la Piscina Municipal de Roses avancen a molt bon ritme, i només queden disponibles les darreres places. De les 600 places que s’oferien per a aquests cursos que començaran el dia 2 d’octubre, a dia d’avui només en queden 80 disponibles. L’oferta de cursos és molt amplia, hi cobreixen totes les edats, nivells i necessitats, des dels programades de nadons i d’aiguajoc fins als adults, passant per totes les etapes d’aprenentatge de la natació

La Piscina Municipal de Roses ha preparat un ampli programa de cursos de natació per al curs 2017 – 2018. Cursos que estan pensats per a totes les edats, nivells i les necessitats, els quals van des dels programes de nadons i d’aiguajoc fins als d’adults, passant per totes les etapes d’aprenentatge de la natació. A més, es continuen oferint els programes de salut d’activitats aquàtica per a gent gran i activitat terapèutica d’esquena.

Les inscripcions per participar-hi avancen a molt bon ritme, i a dia d’avui només queden disponibles les darreres places. De les 600 places que s’oferien per a aquests cursos que començaran el dia 2 d’octubre, a dia d’avui només en queden 80 disponibles. Això vol dir que hi ha una ocupació del 86,6% amb 520 inscripcions realitzades.

Les 80 places disponibles en aquests moments són 35 places per edats d’infantil de 3 a 5 anys. 21 per als cursos per edats de primària de 6 a 11 anys. 6 per als de joves de 12 a 17 anys, i 18 per als cursos d’adults per a majors de 18 anys.

Per tant, els interessats en participar en algun d’aquests cursos, poden aprofitar encara les darreres places disponibles i passar per la recepció de la Piscina Municipal per formalitzar la seva inscripció abans del dissabte 30 de setembre.

A més dels cursos de natació el programa d’activitats també compta amb el pack fitness amb una àmplia i diversificada oferta amb 24 tipus diferents d’activitats, en diferents franges horàries i 84 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic com ara el TRX, Spinning, zumba, aiguagym, aerodansa, tonificació, pilates, Power Disc, Body Mind, on també es continuaran oferint les novetats de la darrera temporada com són Bosu, Cross Gym i Kangoo Power. Aquestes activitats també s’iniciaran el dilluns 2 d’octubre al igual que tots els cursos de natació.

Mitjà