Renoven l’asfalt per millorar el paviment i la seguretat a la Ronda de Circumval·lació de Roses.

L’Ajuntament de Roses està duent a terme unes obres de renovació del paviment asfàltic en un tram de la Ronda de Circumval·lació. Els treballs consisteixen en la renovació del paviment per millorar la conducció i la seguretat en aquest tram de carretera, que és un dels principals vials de sortida de la població. Mentre durin els treballs, el tram on s’hi està actuant, estarà tallat al trànsit.  

En concret s’està actuant en el tram de la Ronda de Circumval·lació comprés entre les carreteres C-260 de Roses a Figueres i la Gi-610 de Roses a Vilajuïga, on s’està renovant el paviment asfàltic per millorar la conducció i la seguretat en aquest tram de carretera, que és un dels principals vials de sortida de la població.

Les obres s’han iniciat amb la reparació dels flonjalls i desnivells del ferm actual, i seguiran amb l’estesa d’una capa de microaglomerat asfàltic antilliscant, que evitarà els actuals problemes que es produeixen en episodis de pluja i humitat.

Un cop renovat l’asfalt, es tornaran a pintar les marques vials i es col·locaran fites reflectants sobre les línies laterals per millorar la visibilitat nocturna dels dos carrils. A més està prevista una segona fase de treballs on està previst instal·lar-hi dos punts de llum ja que actualment aquest ram de vial està sense il·luminar.

Amb aquestes obres, que finalitzaran a finals de la propera setmana, i que compten amb un pressupost de 17.000€, es vol millorar la conducció en aquest tram de carretera, per fer-lo més visible i segur.     

Mitjà