Cursos d’hostaleria, alimentació, emprenedoria i idiomes dins la programació de primavera de Promoció Econòmica

En el bloc formatiu destinat a l'aprenentatge d'idiomes, l'Ajuntament ofereix dos cursos de francès (nivells A1 i A2), un més d’alemany (nivell A2) i un altre d’anglès (A2), tots ells de 40 hores de durada i pensats per al desenvolupament de tasques d'atenció al públic en l'àmbit laboral (comerç, restauració, allotjament,...)

 

Com en edicions anteriors, el programa inclou el curs d'higiene alimentària, dirigit a persones que estiguin treballant o vulguin treballar en empreses del sector de la restauració o comerç alimentari i el qual permet als participants l'obtenció del Certificat de manipulador d'aliments. En l’apartat alimentari, s’incorpora el curs d’al·lèrgens, centrat en aquests elements i en la normativa vigent que els afecta.

 

El curs d’hostaleria, de 155 hores totals de durada, s’adreça a joves de 16 a 29 anys inscrits en el Programa de Garantia Juvenil, i inclourà 90 hores de formació específica i 65 hores en ocupabilitat i habilitats socials. 

 

Una altra formació que es torna a programar és el curs d'emprenedoria i creació d'empresa, el qual mostra a les persones amb una idea empresarial quins requisits i què s'ha de tenir en compte a l'hora d'obrir un negoci (com fer un pla d'empresa, estructura legal, pla econòmic financer, etc).

 

Les inscripcions es poden cursar al Servei d'Atenció al Ciutadà-SAC de l'Ajuntament, o bé via internet, a través de l’adreça inscripcions.roses.cat. En el cas del curs d’hostaleria per a joves, aquestes s’han de tramitar al CAR Jove. Podeu consultar horaris específics i preus en el