L’equip Serralleria Blanco, guanyadors del XII Campionat Local de Futbol Platja.

Roses ha celebrat aquest cap de setmana el Campionat Local de Futbol Platja. Una competició que ja està plenament consolidada al municipi com ho demostra el fet que aquest 2018 s’hagi celebrat la seva vint-i-dosena edició.

 

 

Campionat que aquest any va rebre la participació de 12 equips, formats majoritàriament per jugadors del municipi aficionats a aquesta modalitat de futbol.

El campionat es va desenvolupar sense cap problema ni cap incident remarcable, gaudint tots els equips participants d’una jornada d’esport i diversió a la platja amb la celebració d’aquesta competició que ja és habitual dels estius rosincs.

La platja de la Perola va acollir per quart any consecutiu aquest campionat local, després de que el passat 2015 es recuperés el seu emplaçament originari, on es van habilitar dos camps amb les mides reglamentàries, on el llarg de tot el dia es van anar disputant els partits classificatoris o eliminatòries, que donarien pas als quarts de final, semifinals i a la gran final que es va disputar a les sis i mitja de la tarda. 

El públic assistent va poder gaudir d’un bon espectacle de futbol platja durant tota la jornada, amb un nivell de joc molt elevat i uns partits molt igualats.

La final, que va estar seguida per un nombrós públic, va enfrontar els equips de Serralaria Blanco i Atletico Aladid, en un partit amb tres parts de deu minuts cadascuna. Tot i que els dos equips ho varen donar tot per emportar-se el trofeu de campió cap a casa, el Serralleria Blanco va ser superior i va estar molt més encertat de cara a porteria, i finalment va aconseguir imposar-se a l’equip Atletico Aladid amb un resultat final de 4 a 2, per així aconseguir el trofeu de guanyadors del Campionat Local de Futbol Platja, i treure’s el regust dels tres anys anteriors on van arribar a la final però sense aconseguir la victòria.

L’alcaldessa i el regidor d’Esports van ser els encarregats d’entregar els trofeus als 12 equips participants. El trofeu al millor jugador va tornar a ser per Pitu Labrador del Cristalleria Roses. El trofeu al millor porter també va tornar a ser per Sergio Blanco de l’equip Serraleria Blanco. Mentre que el trofeu al Fair Play va ser per l’equip del Grup Risech.

També cal destacar que en l’impàs de les semifinals a la final es va disputar un partit de promoció de l’equip Aleví del Club Esports Platja, que el cap de setmana del 28 i 29 de juliol es desplaçarà a Vilanova i la Geltrú, juntament amb els equips Infantil i Sènior, per disputar la Copa Catalunya de futbol platja.

Mitjà