Demanen més interconnexions ferroviàries transfrontereres

L’Associació Defensem el Tren de l’Empordà conjuntament amb l’Associació d’Usuaris del Tren Perpinyà – Portbou expressen, mitjançant un comunicat, la seva indignació davant, el que ells consideren com a ‘lamentable interconnexió entre Portbou i Cervera de la Marenda’ i demanen solucions polítiques urgents.

L'Associació Defensem el Tren de l'Empordà conjuntament amb l'Associació d'usuaris del tren Perpinyà-Portbou han enviat un comunicat on expressen la indignació que senten davant el que ells mateixos cataloguen com a ‘lamentable interconnexions entre Portbou i Cervera de la Marenda’ a més fan responsables a RENFE i la SNCF de no intentar dialogar i trobar solucions favorables per la gent del territori.

Asseguren que vuit trens diaris de la SNCF inclòs el tren nocturn es neguen a arribar fins a Portbou. També diuen que set trens de RENFE arriben a Cervera i tampoc poden aprofitar el retorn cap a Portbou els passatgers que desitgen creuar de banda a banda la frontera.

Asseguren que la situació que viuen no només provoca un greuge pels usuaris sinó també per la població de Portbou i pel conjunt de l’Alt Empordà. Responsabilitzen d’aquesta problemàtica a l’Estat Espanyol i al Francès.

Mitjà