El FiraVO de Figueres tanca amb 222 vehicles venuts

El FiraVO tanca aquesta edició amb un lleuger augment en el volum de vendes respecte l’any passat. En total s’han venut 222 cotxes a un preu mig de 14.000 euros. Això comporta que s’hagi generat una facturació de més de 3 MEUR.

La dotzena edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió, FiraVO, de Figueres, s’ha tancat amb una facturació de 3.108.000 euros provinents dels 222 vehicles d’ocasió que han venut els setze concessionaris participants.

Es calcula que la fira ha estat visitada per unes 10.000 persones, essent el dissabte el dia més públic. El preu mitjà dels cotxes que s’han venut ha sigut de 14.000 euros. Els venedors del sector automobilístic afirmaven, en finalitzar aquesta edició, que en el transcurs d’aquesta setmana encara és molt possible que es tanquin diverses operacions de  compra «emparaulades» mentre ha durat la Fira.

En l’edició de l’any passat, aquest mateix esdeveniment va registrar més afluència de visitants, unes 11.000 persones, però alhora es va tancar amb menys vendes, un total de 210 cotxes. L’impacte econòmic de l’any passat va ser de 727.000 euros.

Les setze empreses participants han portat 500 vehicles i la superfície d’exposició ha estat de 6.000 metres quadrats.

Fisersa hi ha col·laborat sortejant setze targetes d’aparcament d’un any a la zona blava de Figueres entre totes les persones que hagin comprat un vehicle.

Mitjà