Actuació al pont de fusta de La Muga a Empuriabrava

Aquesta setmana han començat els treballs de millora al pont de fusta que travessa La Muga a Empuriabrava. L’actuació consisteix en canviar les baranes i els llistons que es troben en més mal estat.

El pont de fusta que travessa la Muga i que uneix la via verda d’Empuriabrava amb la zona de la depuradora té tancat l’accés des d’aquesta setmana. El motiu és que s’hi està fent una actuació de millora que consisteix en canviar les baranes i els llistons més malmesos. Aquesta reparació llargament reivindicada arriba a la tardor per què el pont durant l’estiu és molt utilitzat pels turistes que estan de vacances al càmping, ciclistes o gent que fa itineraris a peu pels Aiguamolls de l’Empordà.

La intervenció en el pont s’està portant a terme després de fer petites reparacions durant anys i no actuar-hi de forma seriosa. Darrerament travessar el pont s’havia convertit en un perill per què molts dels barrots de les baranes estaven trencats. Fins que no finalitzin els treballs l’accés al pont no s’obrirà al públic.

Mitjà