S'inicien les obres del tanatori de Roses

Els primers treballs de preparació han consistit en l'enretirada de les oliveres que ocupaven l'espai on es construirà el nou edifici, les quals han estat replantades en altres punts del mateix terreny no afectats per les obres, així com el tancament de tot el solar on durant els propers dies s'iniciaran els treballs de construcció.

L'equipament disposarà de prop de 650 m2 útils, amb tres sales de vetlla, sala multi usos, espai privat de treball i accés directe al cementiri. L'altre element visualment destacable del projecte és la relació amb l'espai exterior, amb el qual l'edifici s'integrarà situant-se d'esquena als habitatges,

L'empresa guanyadora del concurs realitzat per l'Ajuntament per a la construcció i gestió d'aquest servei és Mémora Servicios Funerarios SL, la qual es farà càrrec del cost de construcció del nou edifici. Pel que fa a la seva gestió i explotació, amb concessió per a 30 anys, l'empresa pagarà un cànon fix de 240.000 € a l'Ajuntament, més un de variable equivalent al 60% dels ingressos anuals.

Mitjà