Anunci Demòcrates

CASTELLÓ D'EMPÚRIES

El ple extraordinari d’aquest dijous a Castelló d’Empúries aprova tots els punts menys la proposta de Resolució per la creació d’un pla de barri per la reactivació del sector Puigmal presentada pel grup de Ciudadanos.

Vídeo relacionat

A Castelló d’Empúries, avui diada de Sant Jordi, l’ambient als carrers l’han posat les escoles. Aquest any no s’han muntat parades de roses ni de llibres a la plaça dels Homes.

Vídeo relacionat

Després de mesos per culpa de les restriccions per fi han tornat les sessions de cinema a Castelló d’Empúries. L’associació Cultural i d’Esbarjo en el marc de la festa de Sant Jordi ha triat per projectar el film “La libreria”.

Vídeo relacionat

En el ple extraordinari d’aquest dijous a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, el grup de Ciudadanos presenta una proposta de resolució per la creació d’un pla de barri per la reactivació del sector Puigmal d’Empuriabrava.

Vídeo relacionat

La quarta edició del Pressupost Participatiu de Castelló d’Empúries ja compta amb més de 200 propostes ciutadanes. Recordem que fins al 29 d’abril es poden presentar projectes d’inversió a través del web o dipositant la butlleta a les bústies ubicades en diversos punts del municipi.

Vídeo relacionat

En el marc de la programació de la Setmana Cultural de Sant Jordi a Castelló d’Empúries, la capella del Convent de Santa Clara ha acollit l’espectacle “Memòries líquides. Veus dels safareigs” de Rosa Vendrell.

Vídeo relacionat

El grup de teatre Esplais aquest cap de setmana ha estrenat a la sala municipal “Adreça desconeguda”, una obra que no té res a veure amb el que aquesta entitat venia fent però que ha agradat molt al públic.

Vídeo relacionat

Les preinscripcions de la llar d’infants municipal Passeig de les Oques de Castelló d’Empúries seran al maig per això aquest dissabte s’ha organitzat una matinal de portes obertes dirigida als pares amb fills de 0 a 3 anys.

Vídeo relacionat

Aquest any a Castelló d’Empúries el Sant Jordi s’ha reinventat amb una setmana farcida d’activitats culturals. El tret de sortida de la programació s’ha donat amb un taller familiar per fer galetes amb motius de Sant Jordi.

Vídeo relacionat

Aquesta setmana s’han començat a repintar les zones d’aparcament que fins ara eren de zona blava de color blanc. Tal i com va prometre ERC en el seu programa electoral, la zona blava ha acabat a tot al municipi.

Vídeo relacionat

El proper 23 d'abril es presenta el llibre "Castelló d'Empúries desaparegut". Els seus autors són, Manel Puig, fotògraf i dissenyador, i Marisa Roig, arxivera municipal

Vídeo relacionat

L’Oficina Municipal d’Escolarització de Castelló d’Empúries atén un total de 86 famílies durant el període de preinscripció escolar. Des de diversos punts del municipi s’ha fet acompanyament a aquelles famílies que han necessitat suport presencial per fer la preinscripció

Vídeo relacionat

Aquest matí l’assemblea de la comunitat d’usuaris de la Muga ha decidit el pla d’actuacions per aquest any 2021, el repartiment de quotes i entre altres assumptes ha aprovat la incorporació dels usuaris del rec del molí a la Comunitat.

Vídeo relacionat

En els darrers temps, s’ha produït la salinització d’alguns sectors de La Rubina és per això que des de l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries s’han impulsat les obres de manteniment per al drenatge i contenció de les aigües salobres d’aquest paratge.

Vídeo relacionat

Amb l’arribada de la primavera des dels Espais Joves de Castelló i Empuriabrava s’ha realitzat un vídeo per a començar a escalfar motors de cara a l’Aventura’t 2021.

Vídeo relacionat

Aquest cap de setmana en el marc del Cicle de Teatre Empori, el grup de teatre Esplais estrena “Adreça desconeguda”, una obra que trenca amb el que darrerament estava interpretant la companyia castellonina.

Vídeo relacionat

Aquest dissabte toca taller familiar a l’Ecomuseu Farinera. En el marc de Sant Jordi els participants faran galetes sobre aquesta temàtica.

Vídeo relacionat

A Castelló d’Empúries han començat les vacunacions contra la Covid 19 a la sala polivalent. S’ha començat amb les persones d’edats compreses entre 77 i 75 anys, que prèviament han estat avisades pel Centre d’Atenció Primària.

Vídeo relacionat

Els usuaris del Rec del Molí podrien formar part de la Comunitat d’Usuaris de la Muga si s’aprova aquest dijous a l’assemblea que està convocada a Castelló d’Empúries.

Vídeo relacionat

Aquest matí al mercat de Castelló els veïns i veïnes del municipi hi han trobat instal.lada de 9h a 13h la parada del Pressupost Participatiu. En aquest punt s’ajuda a la gent a fer les propostes que hauran de passar el clivatge de la segona fase del procés. En total hi ha 200 mil euros destinats a inversions.

Vídeo relacionat

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR