Karim Sabni intervindrà a la trobada d'inici de curs dels voluntaris de Càritas Alt Empordà

L'acte tindrà lloc el dijous 10 d'octubre, al Cercle Sport Figuerenc a les 7 de la tarda

Amb la participació de l'activista social Karim Sabni, portaveu de Girona acull, el proper dijous dia 10 d’octubre, tindrà lloc la trobada d’inici de curs pels voluntaris de Càritas Alt Empordà. L'acte obert al públic en general, es celebrarà al Cercle Sport Figuerenc, a partir de les 19.00 hores.

Aquesta xerrada, significa l’inici de curs del voluntariat de Càritas Alt Empordà, un dels pilars fonamentals de la organització per tal de poder dur a terme el treball social en els diferents àmbits d’intervenció, que es concreten en 23 serveis. 

 

Tal com recollia la memòria del passat exercici que es va presentar el passat 20 de juny, l'acció de Càritas Alt Empordà Interior, va suposar una atenció individual a 3.206 persones però que, considerant els familiars i el seu entorn, suposen un benefici final per a 6.848 persones.

 

Joves estrangers no acompanyats

Coincidint amb el reinici del treball dels voluntaris, Càritas Alt Empordà ha convidat a Karim Sabni a fer una xerrada sobre un dels temes de més actualitat: la situació dels joves estrangers no acompanyats. Quin és el seu dia a dia? Quina és la seva història? Com els podem acompanyar per fer camí junts? 

La importància del tema a tractar, i la rellevància del ponent, han fet que Càritas Alt Empordà convidi a assistir-hi a totes les persones que hi puguin estar interessades.