Torna L’activitat FutbolNet de la Fundació FC Barcelona

El programa FutbolNet té per objectiu principal l’educació en valors entre el jovent de 10 a 16 anys, fent servir com a eix vertebrador el futbol.

FutbolNet treballa en l’adquisició i consolidació de valors socials com l’esforç, el respecte, el treball en equip, la humilitat i l’ambició. L’atracció que genera la pràctica de l’esport entre les nenes i els nens, unit amb la imatge del FC Barcelona arreu del món, facilita que els infants en situació de vulnerabilitat social participin del projecte i, a través de la pràctica de l’esport, puguin aprendre i adquirir una sèrie d’hàbits de convivència indispensables en el seu procés de socialització.

La Fundació FC Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Roses i la Diputació de Girona, impulsa a Roses una nova edició del projecte FutbolNet durant el curs escolar 2019-2020. Els interessats a inscriure’s en el programa, que és totalment gratuït, podran fer-ho a partir d’aquesta setmana, coincidint amb l’inici de les sessions. Per fer-ho només cal personar-se a l’intitut Cap Norfeu, dimarts o dijous, a les 17 h.

Mitjà