Mossos identifiquen el cotxe d’una filla de Torra en l’intent de tallar l’AVE a Bàscara

El passat dimecres Renfe va tancar la circulació de trens d’alta velocitat de Girona a Figueres degut a l’alerta d’un possible tall a l’AVE a Bàscara. Això va fer mobilitzar als Mossos d’Esquadra amb efectius de seguretat ciutadana i antiavalots a més de la Brimo fins a aquesta localitat altempordaensa. La policia va trobar prop de l’hipòdrom de la població a un grup de persones que, suposadament, eren les que pretenien tallar la línia d’alta velocitat.

De fet, el mateix dimecres al matí va donar-se a conèixer un grup autodenominat ‘Segona Onada’ que pretenia seguir amb protestes arreu de les comarques gironines. Un grup vinculat als CDR. Des de que els Mossos d’Esquadra van identificar al grup de persones que estaven reunits a Bàscara no hi ha hagut cap moviment més d’aquest grup a través de Telegram, servei de missatgeria per on es comunicaven amb la resta de ciutadans.

En aquesta operació la policia va comissar altaveus, un equip de so, Però aquí no queda la qüestió, durant aquest dispositiu policial a Bàscara, els agents dels Mossos d’Esquadra van poder identificar un cotxe de la marca Chevrolet propietat d’una de les filles del president de la Generalitat, Quim Torra. Els agents no van poder aturar el vehicle, on hi viatjaven dues persones, i no van poder veure qui conduïa però sí van poder comprovar, a través de la matrícula, que la propietària era una filla de Torra.

Però no és l’única familiar del president que està actualment en el punt de mira. Dos membres més es troben entre els implicats en la investigació per desordres públics pel tall de l’AP7 i les protestes que es van genera a Salt el passat dimecres. Els identificats són dos nebots del president. Estan acusats d’un delicte de desordres públics. S’ha desvelat que un dels dos nebots es tracta d’Ernest MT, militant de la CUP i que ja va ser detingut per tallar l’AVE a Girona en el primer aniversari de l’1 d’octubre.