Fany Poza, nova presidenta d’Esquerra Republicana a Roses

Fany Poza com a presidenta i Gerard Teixidó com a vicepresident, prenen el relleu de Joan Plana.

 L'assemblea local d'ERC a Roses va escollir dilluns al vespre per unanimitat a Fany Poza com a presidenta de la secció local.
La nova executiva, ve a substituir el fins ara president Joan Plana, actual primer tinent alcalde del consistori rosinc. Plana en el seu discurs de comiat al capdavant de l'executiva local, ha fet un repàs a la feina feta durant aquests anys destacant "l'any 2013 quan un grup de gent vàrem assumir el repte d'intentar recuperar el projecte i tornar a donar-li la força i la vitalitat que havia tingut, i, a poder ser, molta més. Segur que nosaltres, i tota la gent que s'hi ha anat incorporant al llarg del temps, hem comès errors, i jo el primer. Però en global, crec que en podem un fer un balanç certament positiu".
 
A Poza l'acompanyarà al capdavant de la direcció dels republicans rosincs, l'exregidor Gerard Teixidó que ocuparà la vicepresidència. Aquest, després de les votacions, en el seu discurs ha explicat que "Vam començar aquest projecte fa 6 anys de la mà d'en Joan Plana. Ara 6 anys després tinc la sort de continuar aquí, amb energies renovades i amb un equip que de ben segur seguirà creixent i millorant dia a dia".
 
Per la seva banda la nova presidenta Fany Poza ha explicat que "Ens hem marcat 4 objectius fonamentals de treball, com són mantenir la coordinació i la comunicació entre el partit i el grup municipal, donar continuïtat a la tasca iniciada en els darrers anys, ser més presents que mai a la vida pública de Roses i créixer i augmentar de militants per poder fer cada vegada els valors republicans més forts a la nostra ciutat".
 
Fany Poza ha acabat el seu discurs agraint a la militància el seu suport i expressant que "tenint al meu costat un equip tan bo com el que tinc, sé que podré fer molt bona feina, i que us sentireu orgullosos de tots nosaltres".
 
L'executiva local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Roses estarà formada per:
Fany Poza: Presidenta
Gerard Teixidó: Vicepresident
Mar León: Secretària d'Organització
Xavi Coll: Secretari de Política Municipal i Finances
Mireia Sánchez: Secretària de la Dona
Xavi Gorro: Secretari d'Imatge i Comunicació
Joan Plana: Portaveu del grup municipal
Juan Hornos: Vocal
Esther Bonaterra: Vocal
Èric Ibáñez: Vocal
Verónica Medina: Vocal