Salvi Güell és escollit president comarcal i farà tàndem amb Maria Josep Porta, com a secretària general, a la nova executiva d’Esquerra Republicana a l’Alt Empordà

La militància d’ERC a l’Alt Empordà ha escollit amb el 97,73% dels vots la nova comarcal que està formada per 8 dones i 6 homes. La Federació comarcal es fixa com un dels grans objectius obtenir representació als 68 municipis a les eleccions de 2023 i esdevenir la primera força municipalista.  
La nova executiva comarcal està formada per: Salvi Güell, president i coordinació d’alcaldies. Maria Josep Porta, secretaria general. Guillem Cusí, secretaria d’organització.  Josep Llobet, secretaria de finances Etna Estrems, secretaria d’imatge i comunicació i secretaria de la dona. Sergi Palomares, secretaria de política municipal. Anna Masot, secretaria d’acció social, educació i sanitat. Mar León, seccretaria de transició ecològica Jordi Claparols, secretaria d’acció política i sectorial. Xavi Camps, secretaria de promoció i turisme. Joana Cobo, coordinació d’equips a l’oposició. Mercè Bosch, enllaç amb la Federació regional i càrrecs supramunicipals. Anna Pérez, secretaria de formació. Marina Gutés, vocal.